Сусід викрав 14-річних хлопчиків і три доби катував їх у підземеллі

Одному відрізав вухо, а іншому хотів відтяти палець на нозі

Чоловік  викрав двох школярів і три дні їх катував у підвалі в якості покарання за нібито крадіжку інструментів з його гаража, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Травмованих 14-річних хлопчаків  з пекельної в’язниці врятували правоохоронці, де їх утримували зачиненими без води і їжі.

Поліціянтам надійшов анонімний дзвінок про нелюда. Вони негайно вирушили за вказаною адресою. Побачивши у льоху Андрія та Діму, вони були шокованими, адже діти були в такому психічному стані, що відмовлялися навіть від порятунку.

Зневоднені та голодні школярі виявилися настільки заляканими та виснаженими, що їм знадобилося кілька годин, щоб повністю зрозуміти, що їхнє ув’язнення  закінчилося, заявили поліцейські. Підлітки розповіли, що їх викрав 36-річний сусід, якому належить підвал.

За словами речниці  поліції Ганни Старчевської,  чоловік змучив підлітків самих спуститись у льох і побив їх, після чого одягнув на голови своїм жертвам чорні мішки зі сміттям та зачинив їх.

Протягом наступних кількох днів зловмисник не давав своїм полоненим ні води, ні їжі, регулярно бив їх бейсбольною битою та катував. Також одному із хлопців він  відрубав кухонним ножем шматок вуха і спробував відрубати іншому пальці ніг. Сам кат запевняв правоохоронців, що діти вкрали деякі інструменти з його гаража, тож він вирішив покарати їх. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост