Жінка хоче судитися з готелем, бо каже, що донька завагітніла після того, як витерлася рушником

Мешканка Польщі має намір через суд вимагати компенсацію в єгипетського готелю: її дочка завагітніла, і вона вважає, що єдина можлива причина цього – вода в басейні, де вони купалися. Утім працівники готелю кажуть, що скоріш за все, у воді до дівчини хтось підплив і зачаття мало статися природним шляхом. Проте мати в це не вірить. Ще одна  з її гіпотез вагітності доньки – це готельні простирадла, якими вона могла витиратися і які могли неналежно випрати. Але факти свідчать, що у воді завагітніти таки можна, але не від самої води, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

15-річний Томі Холтер з Таллахасі за одну ніч став батьком 16 дітей. При цьому хлопчина жодної з дівчат навіть не торкався. Під час вечірки він перезбудився у басейні своєї однокласниці, а за кілька тижнів 16 дівчат у віці від 13 до 17 років виявили, що вагітні. Бідоласі Тому навіть висунули звинувачення у зґвалтуванні, але всі дівчата підтвердили, що ніякого сексу і близько не було, усі просто плавали у одному басейні, коли з хлопчиною трапився конфуз.

На думку лікарів, якщо сперматозоїди дуже активні і залишились на якійсь поверхні, вони можуть запліднити жінку. І хоч такі випадки –  не норма, але й далеко не є поодинокими. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост