Чоловік каже, що кохає мою сестру і пропонує жити втрьох

Любовний трикутник – не рідкість у житті, але дуже болісно, коли в нього потрапляють рідні сестри. Що робити, коли дві жінки кохають одного чоловіка. а він ніяк не може вибрати одну з них? Свою історію газеті «ЯСНО» розповіла постійна читачка Лариса, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Мені 38 років, Люді – 40, а Юрію – 42. У мене є дорослий 18-річний син, який живе окремо з дівчиною. Наша історія сягає коренями ще юнацьких років. Мені тоді було всього 16. Моя сестра зустрічалася з Юрієм. Вони, здається, кохали одне одного, але потім розійшлися. Люда сказала, що це були взаємні ревнощі, і невдовзі знайшла іншого. Через рік вона одружилася з Володимиром, народила доньку і переїхала жити на квартиру чоловіка. Володя був чудовим сім’янином, добре заробляв, тому сестра жодного дня не працювала.

Я ж якось на дні народження шкільного друга зустріла Юрія. Він одразу мене впізнав, бо не раз бував у нас вдома, багато розпитував про Людмилу, казав, що я дуже на неї схожа, і запевняв, що з того часу, як вони розійшлися, у нього не було жодної дівчини. Мені було добре і спокійно з ним, хоча я розуміла, що він шкодує за сестрою. Незабаром ми почали зустрічатися. Коли Юрій запропонував вийти за нього, Люда була дуже сердитою. Вона кричала на мене як скажена…. та я їй відповіла, що вона свій вибір зробила і сама від нього відмовилась. На весіллі сестра не була.  Більше того, ми з нею шість років взагалі не спілкувалися. Помирила нас мама. Вона весь цей час була, ніби між двох вогнів.

 Юрій ставився до неї досить сухо… але зараз підозрюю, що це тільки тоді, коли я була поруч.  Думаю, за моєю спиною вони крутили любов. Звісно, я ні про що тоді не здогадувалась, як і чоловік сестри. Вони жили добре, виховували доньку… а ми – сина. Сімейні свята проводили разом, щоправда, дуже рідко.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

One thought on “Чоловік каже, що кохає мою сестру і пропонує жити втрьох

  • 22.09.2020 at 05:55
    Permalink

    Цікава пропозиція

Comments are closed.