Чому Ужгород завжди ремонтується і завжди брудний? Кому це вигідно?

Журналісти програми «Гроші» на 1+1» перевіряють мерів українських міст, аби пересвідчитись, де збрехав, а де сказав правду чиновник. Цього разу вони побували в Ужгороді і навіть зустрілися з агентом газети «ЯСНО», аби поцікавитись роботою мерії закарпатської столиці.

Тож що вдалося з’ясувати знімальній групі?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Площа Петефі вважається родзинкою міста. Її лише недавно відремонтували, але де ж тут господар, який прибрав би сміття?  Сабіна Обухова натрапляє у сквері на різний непотріб і щиро дивується.

А  як живеться ужгородцям і, головне, як їм господар міста?

«Ніяк!», «Ну щось робить!», «Це болюча тема не лише для мене, а думаю, для багатьох!», – кажуть опитані перехожі.

Що ж болить людей? За останні 5 років Ужгородська міська рада відремонтувала 72 дорожні об’єкти і витратила на капітальні та поточні ремонти  173 млн. гривень з бюджету міста. Що ж вони там наремонтували?

«Ми можемо будь-яку гранітну бруківочку вийняти і просто піти з нею», – кажуть люди, наглядно демонструючи, як це елементарно легко можна зробити.

Що в відбувається в Ужгороді? Про це – дивіться у сюжеті і читайте в наступному номері газети «ЯСНО» від 25 вересня.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост