Собака героїчно захистив господарів від злодіїв

Семирічний стаффордширський бультер’єр Мейсі  без жодної секунди вагань ризикував життям, аби врятувати родину господарів.

Пес-герой відважно чинив опір грабіжникам, які напали на нього з мачете і кусав їх, поки вони не повтікали, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Четверо бандитів у капюшонах, йдучи на пограбування серед ночі, не розраховували, що їх зупинить несподіваний зубатий захисник.

 Відважний собака  разом із французьким бульдогом Брюсом з’явились на шляху злочинців у найбільш несподіваний момент.

Те, як відбувалася спроба пограбування, поліцейські уважно передивились на зйомках камери відеоспостереження. Один з чоловіків стукнув у вхідні двері, а другий витяг гігантський ніж… і тут перед ними з’явилися собаки. Озброєний грабіжник завдав удару по спині Брюса, а Мейсі напав на іншого. Перелякані бандити втекли, але невдовзі їх знайшли правоохоронці.

36-річний господар собак Поп Девіс з Англії живе з дружиною Дженною, трьома дочками та сином. Він каже: «Мейсі   – абсолютний герой. Після того, що сталося, я пригостив його різними частуваннями та банкою собачого пива! Ми купили йому собачий торт, і він тепер спить зі мною на ліжку!» • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост