Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №40

Вибори на Закарпатті: підкуп, махінації, маніпуляції

 Кандидати уже масово порушують закон

Закарпаття ще з серпня активно готується до виборів. Усупереч карантинним заборонам кандидати зустрічаються з виборцями, показово обіймаються з бабусями біля під’їздів… Ще б пак! Вони є найбільш добросовісними виборцями і ходять на дільниці. До того ж ще з середини серпня Ужгород, багато закарпатських міст і сіл, автотраси просто рясніють бордами з обличчями політиків, хоча офіційно вони їх до 15 вересня не мали право розвішувати! А Інтернет завалений політичною рекламою і наші претенденти на депутатські крісла та посади голів ОТГ щедро золотять ручку американським компаніям, зображуючи з себе українських патріотів… Тож як проходить передвиборча кампанія? На що розраховують закарпатські політики? Як вони вже дурять виборців? Тож що вдалося з’ясувати газеті ЯСНО?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як паршиво працює Ужгородський ЦНАП

Вражає, у яких важких умовах люди працюють, як не довіряють керівництву

Агенту газети ЯСНО довелося скористатись послугами Ужгородського міського ЦНАПу і те, що він побачив, жахнуло.

Чиновники відгородилися від людей турнікетами. Вільно зайти не можна лише за записом, запишавшись, щоразу потрібно чекати тиждень, аби прийняли.

ЦНАП довелось відвідувати аж 4 рази. Працівники, що працюють із клієнтами, постійно змінюються, при цьому права рука не знає, що робить ліва. Більшість операторів не компетентні, викликають інших, які розказують, що їм робити. Документи, які мали прийняти за першим, взяли лише за третім разом, постійно десь відсилали, щось уточнювали. Невже не можна було одразу роз’яснити  людині, що робити і як оформляти? Відвідувачі ходять як по замкненому колу і це триває тижнями. У газети ЯСНО походи зайняли  майже місяць. Повний текст читай у газеті ЯСНО.

Якими багатствами володіє найдорожчий мер Закарпаття

Чому в невеликому закарпатському місті, через яке протікають дві повноводні ріки, воду подають по годинах? Чому люди терплять незручності, а мер при  цьому має чи не найбільшу в Україні заробітну плату!  Жителі цього райцентру запросили у гості програму «Гроші», а журналісти телеканалу «1+1» покликали на допомогу газету ЯСНО. Отже, що нам разом вдалося з’ясувати?

Чому у області з найнижчими зарплатами чиновники отримують найвищі в Україні премії? Чому із кранів закарпатського міста з найбільш повноводними ріками тече коричнева рідина, і то за графіком? Чому у закарпатських містах забирають від людей і забудовують зелені зони? Чому найбагатший мер області заховався від журналістів? Про це та інше – у газеті ЯСНО.

Коли оживе поселення-привид, збудоване для закарпатських шахтарів

У Тячівському районі в селі Теребля люди сім років не можуть дочекатися житла. У понад 130 квартирах було все: ремонт, опалення, бойлери і навіть холодильники. Просто заходь і живи! Утім квартал роками не здавали в експлуатацію і все потроху розікрали. У чому затримка та де живуть родини шахтарів?

«У першому будинку ніхто не проживає, у другому – Марія Іванівна, потім бабця одна, далі – знову ніхто», – каже Мар’яна, яка зустрічає журналістів і радо веде на екскурсію. Тож що вдалося дізнатися? Про це – у газеті ЯСНО.

Закарпатець у Чехії замовив проститутку. А вона виявилася дочкою цімбора

Газета ЯСНО дуже любить своїх читачів і вивчає їхнє життя навіть далеко від рідного дому. Оскільки у деяких областях нашої держави люди масово їдуть на заробітки в Чехію, ми поцікавилися, як їм там працюється і як вони відпочивають від роботи.

Як з’ясувалося, чоловіки не тільки працюють, але й знаходять час для відпочинку. А який він у них? Ні, у театри та кіно там ходять одиниці. Більшість задовольняють походи у маленькі кафе та в супермаркети за продуктами. Але не тільки буденними турботами живуть наші мужні представники сильної статі. Іноді вони також люблять відтягнутись по повній. Дехто навіть знає багатьох чеських повій. Але про все не одразу… Шокуючі деталі у газеті ЯСНО.

Моя мама одягається як мій близнюк, навіть стриже волосся, щоб бути схожою на мене

До редакції газети ЯСНО звернулася постійна читачка Оля з проханням дати пораду. Справа в тому, що її мати намагається скопіювати у всьому доньку і молодій дівчині це набридло. Та сказати прямо в очі рідній людині правду не може. Ось що вона розповіла.

У дитинстві мати часто замовляла нам у кравчині однакові фасони суконь, із однакової тканини. Вона стригла мене так, як себе. Тоді я виглядала смішно і з мене кепкували однолітки. Навіть штани вона купувала схожі, бодай вони мали буди одного кольору. Більше – у газеті ЯСНО.

У 8 років мати залишила мене своєму коханцеві, а сама втекла від нього зі своїм сьомим чоловіком

• Чоловік виховав чужу дитину, як рідну

• Правду розповів лише перед смертю

• Дівчина намагається знайти біологічного батька

Закарпатка Олена Янюк 28 років жила біля чудового люблячого чоловіка, якого вважала за рідного батька. Її непутня мати за всі роки була 8 разів заміжньою і мала кілька десятків коханців. У неї троє дітей, але жодну дитину вона не виховувала. До редакції газети ЯСНО молода жінка звернулася за порадою. Страшні подробиці у газеті ЯСНО.

Я зрадив дружині з її 16-річною сестрою і тепер від неї не маю спокою

Що робити, коли в життя двох вривається третій? Ніби родину і хочеться зберегти, та вона руйнується… І все через один необміркований вчинок. Свою історію газеті ЯСНО розповів закарпатець Іван Пилип. Він закрутив довкола себе любовний трикутник і тепер не знає, як із нього вирватись, тож просить поради від читачів.

Мені 38 років, моїй дружині Каті – 35. Ми одружені вже 15 років. У нас 14-ріна донька і все у нас було чудово, аж поки до нас не приїхала жити її сестра. Вражаючі деталі у газеті ЯСНО.

27-річна дівчина вирішила відростити бороду

Після восьми років епіляції і гоління – це найкраще, що вона коли-небудь робила

27-річна Альма у 15-річному віці захворіла на гормональну хворобу. У дівчини почала рости борода і вона змушена була голитися. Але врешті-решт це їй набридло і вона вирішила відростили волосся на обличчі. Це сталося чотири роки тому і тепер дівчина надихає інших.

Ще підлітком Альма виявила, що у неї росте темне волосся на обличчі, і вона вперше поголилася у 16 років після негативних зауважень від однокласників. Вона не знала що з нею і спочатку на темні зарості на обличчі взагалі не звертала увагу. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Лікарі видалили найбільшу в історії пухлину – вагою в 50 кілограмів

52-річній жінці пощастило залишитися в живих після того, як лікарі успішно видалили з неї гігантську пухлину, що важила стільки ж як 15-річна дитина.

Жінка, яка не побажала називати свого імені, помітила у животі кулю, але не знала про гігантський розмір.

На той час, коли їй вдалося перенести операцію з видалення пухлини протягом трьох з половиною годин, пухлина виросла до 45 відсотків від ваги жінки – до 50 кілограмів. Далі – у газеті ЯСНО.

Тут бабусі годують жирних котів

 Одеса чи Закарпаття: куди поїхати восени

Чи знали ви такий дивовижний факт, як те, що Одеса є не тільки в Україні: 8 міст в США та 2 в Канаді мають таку саму назву, що саме в нашій Одесі Гомер написав свою знамениту «Іліаду», що там пенсіонерки перегодовують котів, що  там є пам’ятник хабару.

Агент газети Ясно також побував у Одесі, аби передати улюбленим читачам атмосферу цього неймовірного українського міста, однієї з туристичних родзинок нашої держави. Тож де краще відпочити восени: на Закарпатті чи у Одесі? Про це читай у газеті ЯСНО.

29-річний чоловік спалив наречену, бо вона хвалилася на пляжі своїм тілом

Чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі за вбивство своєї нареченої шляхом підпалу, тому що вона «хвалилася» своїм тілом іншим чоловікам на пляжі.

29-річний ревнивець Віталій Чайковський був визнаний винним у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю в Запоріжжі, після вбивства 22-річної Анастасії Ковальової в липні минулого року.

Суд заслухав шокуючі подробиці того, як Чайковський облив Ковальову бензином перед підпалом біля входу в квартиру під час сварки. Страшні подробиці у газеті ЯСНО.

«Він засліпив мене ліхтариком, я не видів, хто іде»: 29-річний закарпатець зарізав 42-річного сусіда

Трагедія сталася 12 грудня 2019 року у Малому Раковці на Іршавшині. Вбивство вражає своєю безглуздістю, адже обидві сторони сходяться на тому, що воно було випадковим. Утім вирок молодик отримав дуже суворий – цілих 12 років позбавлення волі. І крапку у цій справі суд поставив саме цими днями. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

7 thoughts on “Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №40

  • 01.10.2020 at 06:12
    Permalink

    Дуже цікаво! Куплю обов’язково

  • 01.10.2020 at 07:39
    Permalink

    Так. Порушують. Зганяють підлеглих у свої кишенькові партії!

  • 01.10.2020 at 07:39
    Permalink

    Цікавий нормер. Треба купити газету!

  • 01.10.2020 at 07:40
    Permalink

    Якщо осінній відпочинок, то лише Закарпаття. Одеса на літо

  • 01.10.2020 at 07:41
    Permalink

    Файна газета. Куплю!

  • 01.10.2020 at 07:41
    Permalink

    Знову сімейні розбірки. Цікаво!

  • 01.10.2020 at 07:42
    Permalink

    Я виписала газету. Чекаю!

Comments are closed.