Якими багатствами володіє найдорожчий мер Закарпаття

Чому в невеликому закарпатському місті, через яке протікають дві повноводні ріки, воду подають по годинах? Чому люди терплять незручності, а мер при  цьому має чи не найбільшу в Україні заробітну плату!  Жителі цього райцентру запросили у гості програму «Гроші», а журналісти телеканалу «1+1» покликали на допомогу газету ЯСНО. Отже, що нам разом вдалося з’ясувати?

Що думають хустяни з приводу заробітної плати свого мера?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Передусім канал «1+1» нагадав, що свого часу це містечко з населенням трохи більше, ніж 28 тисяч жителів уже інспектував. Тоді до нього завітала Ольга Фреймут. Приємно, що того разу її команда теж залучила до співпраці газету ЯСНО, утім мер цього міста, як кажуть журналісти каналу, теж перешкоджав зйомкам. Наприклад, коли оголошувалися результати інспекції і  на центральній площі встановили великий монітор, вимкнули світло. Збіг чи випадковість? Навряд чи.

Що ж, починаємо ревізію Хуста. Загальний бюджет на 2020 рік – 311 мільйонів 909 тисяч гривень. Річна зарплата міського голови – близько 1,5 мільйонів гривень. У декларації Володимира Кащука вказано, що він має будинок, три приміщення, три ділянки, два люксові автомобілі, сімейні заощадження – майже 4 мільйони гривень.

• Чому в Хусті немає цілодобового водопостачання? Чи розвивається туризм? Чому центр хочуть забудувати? Сенсаційне розслідування читайте у газеті ЯСНО від 2 жовтня та у сюжеті програми «Гроші» • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “Якими багатствами володіє найдорожчий мер Закарпаття

  • 01.10.2020 at 07:34
    Permalink

    Злодій! Уже продав усе, що лише можна, брехач, у осі обіцчє, а робить своє. Час іти з посади!

  • 01.10.2020 at 07:35
    Permalink

    2 ріки і нема води. Файний газда, нич не мож казати

  • 01.10.2020 at 07:35
    Permalink

    Аферист. Без відкату нічого не робить!

  • 01.10.2020 at 07:36
    Permalink

    Справжній бандит! Ще й хитрожопий!

Comments are closed.