Коронавірус? Закарпатські політики про нього не чули! На всю красу проводять зустрічі з виборцями

Дехто з претендентів на крісло голови Ужгородської ОТГ активно веде розмови з виборцями. Причому давно. Офіційно це робити не можна. Карантин! Ніяких особистих зустрічей… та ще й із пенсіонерами, які легко можуть заразитися смертельною бацилою і не пережити хворобу. Та ні, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Зараз пора політичних жнив! І бабусі – найбільш вдячні слухачки, а якщо їх ще й потискати, то вони взагалі очі видеруть за свого кандидата. Ну а як! Дід уже давно не виявляє знаків уваги. А може й взагалі помер. А тут молодий, симпатичний… прийшов, гарно поговорив, наобіцяв купу всього, ще й обійняв на прощання! Як за такого не проголосувати?!

Утім не дуже думає той кандидат про тих бабусь… та й навіть ужгородців… адже викидає шалені гроші на свою рекламу в Інтернеті. Цікаво, на кого розраховує. Старенькі не є користувачами Інтернету, а молодь голосувати  майже взагалі не ходить… діти, яких там найбільше,  не мають права голосу. Та й не патріотично якось фінансувати американські корпорації, розраховуючись за рекламу доларами. Та й не солідно, адже відомо, що Інтернет не є надійним джерелом, більшість його вважає глобальним смітником. Набагато надійніше рекламуватися у газетах, які дійсно читають люди різного віку, реальні виборці, чи на телебаченні, якому закарпатці також довіряють.

Брати приклад із Зеленського не варто. Так, майже перед самими виборами він запускав рекламу у соціальних мережах, але виграв вибори не завдяки їм… бо його добре знала вся Україна з гумористичних шоу та з фільмів, фактично з телебачення та з концертів. І тут українці голосували за бренд, а не за політика місцевого розливу. Тому закарпатським кандидатам найбільш надійним способом заявити про себе є  саме газети і телебачення. Все інше викликає сумнівні асоціації і не сприяє довірі до кандидата • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

6 thoughts on “Коронавірус? Закарпатські політики про нього не чули! На всю красу проводять зустрічі з виборцями

  • 03.10.2020 at 07:41
    Permalink

    То лиш для нас вводили карантин, обмеження. Їм можна все!

  • 03.10.2020 at 07:42
    Permalink

    Ще й як проводять! Від літа!

  • 03.10.2020 at 07:42
    Permalink

    На всю красу. У них нема карантина!

  • 03.10.2020 at 07:43
    Permalink

    У нас у державі всеиз ніг на голову

  • 03.10.2020 at 07:43
    Permalink

    А хто до них на ті зустрічі ходить

  • 03.10.2020 at 07:44
    Permalink

    А для чого йти їхні брехні слухати?

Comments are closed.