Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 16 – 22 листопада 2020 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

ОВЕН

Овнам рекомендується увесь тиждень не бути лінивими, адже для вас несподівано відкриється перспектива у кар’єрному зростанні. Сміливо беріться за нові проєкти на роботі, результати ви побачите зовсім скоро і вони вас неабияк потішать. Не виконуйте абсолютно все самостійно. Якщо спробуєте правильно розставити пріоритети – продуктивність буде значно вищою.

ТІЛЕЦЬ

Новий тиждень для Тельців почнеться дуже продуктивно. Якщо ви хочете отримати нові знання, піти на курси, чи довершити почату справу до кінця – обов’язково зробіть це на початку тижня. Зірки допоможуть вам у всіх починаннях, якщо ви будете докладати максимум зусиль.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень наділить вас життєвими силами, зміцнить впевненість у собі та дозволить вам подумати про цінності і відновити внутрішню рівновагу. Ви зможете багато чого добитися, активно проявити себе та притягнути у своє життя багатьох однодумців. У вас все вийде, головне – старайтеся не піддаватися своїм слабкостям.

РАК

Для Раків тиждень почнеться з гарного настрою, на роботі знайдуться приводи для веселощів і розваг. Слідкуйте за своїм внутрішнім станом. Не піддавайтесь агресії чи смутку, адже ви можете нашкодити дружбі, яку дуже цінуєте. В особистих стосунках ви будете дуже енергійні та впевнені. Влаштуйте на вихідних романтичну вечерю, знайдіть чудовий фільм, запаліть ароматичні свічки та створіть незабутній момент.

ЛЕВ

Новий тиждень для вас буде неабияк визначним. Якщо ви давно йшли до якоїсь мети, то вже наприкінці тижня зможете потішитися результатом своєї праці. Якщо ж ви лише роздумуєте про зміни, то спробуйте цього тижня зробити перший крок. Ви відчуєте в собі сили і вам обов’язково все вдасться.

ДІВА

Новий тиждень буде вдалим часом для проведення важливих розмов. У цей період вам буде притаманна красномовність – головне пам’ятайте, що нічого соромитися, коли вже взялися за справу.

ТЕРЕЗИ

У першій половині тижня у вас є всі шанси збільшити свої фінансові доходи. Астрологи пророкують вам романтичні враження і хороший настрій. Розділяйте свою радість з друзями, адже через деякий час вони можуть від вас відгородитися, а повернути вам їхню довіру та любов буде дуже складно.

 СКОРПІОН

На цьому тижні вдихніть востаннє на повні груди усі сили, які у вас залишилися та приділіть увагу роботі. Можливо, вам доведеться скорегувати свої плани. Недбалість і помилки керівництво вам не пробачить. Варто проявляти обачність і обережність як в словах, так і в діях. Не звертайте увагу на плітки у вашому колективі, є ризик потрапити у дуже незручне положення.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень для Стрільців буде дуже напруженим. Здається, ви вже давно не віддавалися на повну роботі, сім’ї та домашнім клопотам. Не беріть на себе усі справи, які лише існують у вашій голові. Дайте собі трохи відпочинку: переключіться на перегляд нового серіалу, фільму, читання книжки. Будь-який відпочинок дасть вам прилив сил.

КОЗЕРІГ

Увесь тиждень на роботі для вас буде успішним. Ви зможете закрити проєкти, над якими давно працювали, а також отримати хороший прибуток і підвищення зарплатні. На роботі відмовтесь від слів “не можу” і ви досягнете усього, чого лише забажаєте.

ВОДОЛІЙ

Водоліям врешті-решт треба взятися за планування свого часу. От побачите, як тільки ви по-справжньому візьметеся за виконання завдань – усе піде як по маслу. Приділіть час спорту та здоров’ю. В першій половині тижня вам буде легко вдаватися знайомство та спілкування з людьми. На роботі вас чекатиме успіх та кар’єрний зріст.

РИБИ

Новий тиждень для Риб буде трохи бентежним. Переживання будуть пов’язані з вашим особистим життям. Вам може здаватися, що вас розлюбили або ж виникнуть підозри в зраді коханої людини. Основне ваше завдання – не керуйтесь лише емоціями. Намагайтеся вирішити такий конфлікт, як і будь-яку іншу проблему на роботі – спокійно і без поспішних висновків. Це допоможе вам дійти до того рішення, яке влаштує вас обох • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост