В Ужгороді можуть з’явитися 10 мобільних туалетів

Про це заявив журналіст Віталій Глагола, який ще й тепер є депутатом. За його словами, він подав відповідне депутатське звернетння.

Текст повідомлення цитуємор без змін.

“Я ініціював вставлення в Ужгороді мобільних вбиралень із антивандальним захистом.

На мою думку, наше місто має бути комфортним. У всіх аспектах. І тому варто приділити увагу і оновленню інфраструктури, і ремонту парків, і будівництву шкіл та садків. І іншій інфраструктурі для зручності ужгородців та гостей міста над Ужем. Зокрема, і розгалуженню системи громадських вбиралень.

Зовні нові туалети мають вигляд гармонійний вигляд, аби не дисонувати з архітектурою історичного центру. Таких вбиралень, на мою думку, має бути щонайменше 10. Вони будуть повністю автоматичні і будуть дезинфікуватись після кожного відвідувача.

Я подаю депутатське звернення, яке мають опрацювати профільні відділи і вже далі оголосити конкурс і закупити вбиральні.

Комфортне місто починається з елементарних речей. Попередньо керівники депутатських фракцій погодились зі мною щодо необхідності вставлення таких вбиралень. Тому із виділенням грошей на них проблем бути не має. Дякую, колегам, що погодились із необхідністю вставлення вбиралень в місті.

Про хід справи із закупкою інформуму додатково”, – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост