Зігрій листоношу, поділись теплом

Зараз зима, грудень, морози. Але найважливіше за холод на вулиці душевна холоднеча і байдужість.

Тому газета ПОРАДИ започатковує нову акцію, до якої може приєднатися кожен. Вчені довели, що люди, яким не вистачає спілкування, більше мерзнуть і важче переносять морози. І в цьому таки щось є… адже листоноші, незважаючи на погоду, завжди поспішають до домівок людей, аби передати їм звісточку – газети, журнали, листівки, листи, пенсії, квитанції, а також поговорити, вислухати, розрадити… І їхня справа їх зігріває… Незважаючи на невисоку зарплатню, вони щодня поспішають виконати свою роботу. А чи часто ви їм дякуєте за це? Напевно, що ні. Але сказати: «Спасибі» ніколи не пізно!

Тому газета ПОРАДИ напередодні зимових свят починає акцію, яку ще ніхто не проводив «Зігрій листоношу, поділись теплом!»  Кожен із вас може подякувати своїй листоноші за роботу, за живе спілкування, передплатити у неї газету ПОРАДИ і пригостити в ці холодні зимові дні теплим чаєм або смачною гарячою кавою.

Зігрійте свою листоношу своєю вдячністю і добро до вас повернеться сторицею! Давайте творити його разом із газетою ПОРАДИ!

ЗакарпатПост