АНОНС. Кинула роботу юриста, на якій заробляла 3 мільйони, щоб жити на човні і каже, що вона – найщасливіша людина в світі

Тепер вона ходить у туалет на відро, ніколи не миє

голову шампунем і купається раз на кілька місяців

Вона жила розкішно, купувала дорогий одяг, пила дорогу каву, прокидалася о 6 ранку і до пізнього вечора засиджувалася на роботі. Після закінчення університету працювала юристом у одній з найбільш високооплачуваних юридичних фірм Лондона, пише газета ЯСНО.

«Я чудово вчилася в університеті, потім закінчила аспірантуру. Юристом мріяла стати змалечку. І тоді мені казали, що,  аби стати хорошим юристом, потрібно дуже добре вчитися. І я це робила», – каже вона.

Наполегливість принесла гарні плоди. Дівчину запросили приєднатися до програми з підготовки випускників для 10 найкращих юридичних фірм з офісами по всьому світу. До 25 років вона мала зарплату в 90 000 фунтів стерлінгів (3 мільйони 446 тисяч гривень), що утричі більше за середньорічну зарплату у Великобританії, яка складає  27 000 фунтів стерлінгів (1 мільйон 33 тисячі гривень).

Утім Дороті Херсон  нарікає, що їй було важко, бо вона мала прокидатися 0 6 ранку і працювати до 22 вечора, часто пропускати обід.

 «Мої подруги розповідали про хлопців, яких зустрічали в клубах, тоді як я просто без перерви дивилася на комп’ютер. Тоді я спитала себе: це те, заради чого я старалася? До того ж робота позначилося на здоров’ї. Я втратила вагу, – наголошує дівчина. – У мене було неправильне харчування, і це негативно позначилося на психічному здоров’ї – я справді зазнала стресу. До всього, робота мені здалася такою нудною».

І все ж, прагнучи досягти своїх цілей, Дороті продовжувала рухатись вперед, обережно відкладаючи дивовижні 2 тис. фунтів стерлінгів (76,5 тисяч гривень) щомісяця • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост