47-річна ужгородка зарізала 49-річного чоловіка, бо почав п’яним до неї чіплятись

Страшне вбивство сталося в Ужгороді ще у вересні 2019 року. Утім суд виніс вирок у справі лише нещодавно, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

А того дня о 19.25 до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків швидкої  допомоги  про те, що ними констатовано смерть 49-літнього  жителя Ужгорода з явними тілесними ушкодженнями.

Працівники слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу поліції встановили, що ввечері, за місцем проживання потерпілого, між ним та його 47-літньою дружиною виникла сварка. В ході конфлікту жінка кухонним ножем нанесла чоловіку колото-різані ушкодження.  Від  отриманих  травм нещасний помер на місці.

У судовому засіданні свою провину 47-річна жінка визнала, та наполягала на тому, що вбивати благовірного наміру в неї не було.

«Того дня перед обідом чоловік прийшов додому напідпитку та запропонував випити разом з ним, на що я погодилася. Спиртні напої ми розпивали разом у літній кухні. Після цього між нами виник конфлікт. Я хотіла його уникнути і пішла в дім, та чоловік пішов за мною. Я хотіла захистити себе, закривши двері, які згодом він силою відчинив. Щоб налякати чоловіка, взяла ніж для захисту, однак він навалився на мене, тож я підняла ніж та рефлекторно відмахнулась ним. Несподівано чоловік почав  сідати на підлогу. Я побачила, що в нього почалася кровотеча і намагались надати допомогу, затуляла рану. Удар ножем чоловіку нанесла ненавмисно, не хотіла вбивати його, – переконувала вона.

Син підтвердив слова матері і додав, що швидку до батька викликав він.

Суд визнав жінку виною в умисному убивстві і засудив до семи років та одного місяця позбавлення волі.

ЗакарпатПост