Лікарі пошкодили їй спинний мозок під чаи народження, вона ніколи не ходила, але вважає себе щасливою

Найбільшою її мрією було створити родину та народити дитину. Утім у візку це здавалося неймовірним. Вона боялася, що ніколи не зможе завагітніти, але трапилось диво і все сталося саме собою, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Жінка з пошкодженим спинним мозком завагітніла природним шляхом і без проблем. Приємний сюрприз її справді шокував і вона зараз дуже чекає народження дитини.

У Аліси Хіггінс пошкоджений спинний мозок від народження. Це пов’язано з тим, що лікарі витягали її за допомогою щипців під час пологів і, таким чином, серйозно поранили частину спинного мозку. У дитинстві вона навіть не могла говорити і дихати самостійно, не кажучи вже про рух. Усе своє життя Аліса проводить на електричному візку, без якого просто не могла б прожити.

Хтось інший на її місці почувався б обездоленим, але ця неймовірна людина переконує, що вона дуже задоволена життям і щаслива… набагато щасливіша за багатьох абсолютно здорових жінок.

Вона знайшла любов свого життя – чоловіка, якому спочатку не була відкрита на 100%, особливо через те, що не надто довіряла собі. Тим не менше, вона вийшла заміж і почала вірити, що цей красень зможе колись подарувати їй радість материнства.

І одного разу те, чого ніхто не очікував, стало реальністю. Алісса та її чоловік чекають першого малюка, якого вони зачали цілком природним шляхом, без допомоги лікарів.

«Я дуже хотіла цього, але я думала, що це буде складно. Я була вражена, коли зрозуміла, що в мені розвивається нове життя і під серцем і виношую малятко!» розповіла Аліса.

Вона завжди намагалася підтримувати людей, які перебувають у подібній ситуації. Це додавало їй сили і мужності. Тепер вона надихає багатьох жінок, які втратили можливість ходити, які хочуть дитину і які зіштовхуються з перешкодами на шляху до цієї мети. Ніколи не кажи ніколи.

«Рішення майже завжди є, воно часто є у вас під рукою, просто потрібно вірити», – впевнено каже Аліса • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост