Собака господаря чекала шість днів біля лікарні, поки не видужав

Те, що прислів’я “собака – найкращий друг людини”, є правдою, усіх переконала жінка Бончук з турецького міста Трабзон, яка 6 днів чекала перед входом до лікарні, щоб її господаря виписали. Лікарі та сім’я пацієнтки намагалися забрати її додому, але тварина завжди втікала і поверталася до дверей лікарні, повідомляє CNN.

Джемал Сентурк  нещодавно був госпіталізований до лікарні. Але його вірна чотирилапа улюблениця Бончук не змогла залишитися без нього вдома. Вона пішла за своїм господарем до медичного закладу. На територію потрапити не могла, тож чекала перед входом. Медики прогнали її та попросили сім’ю Сентурків забрати собаку, пише газета ЯСНО.

Хоча родичі й забрали Бончук додому, та їй вдалося втекти на наступний день і повернутися до лікарні, куди вона приходила щоденно протягом шести днів, поки газду не виписали.

 «Ми знали, що у нашого пацієнта є квартира недалеко від лікарні, але ніхто, ні він, ні його родина, поняття не мали, як собаці вдаавалося пролазити через огорожу і втікати кожен день», – розповів директор медичного центру  Мурат Еркан.

Врешті-решт собаку в лікарні полюбили.

Сентурк намагався заспокоїти її з вікна, просив її повернутися додому. Але вірна самка з нетерпінням чекала, поки власник насправді не піде з лікарні. Лише тоді вона пішла додому в його компанії. Бончук дуже сподобалася персоналу лікарні, медсестри та лікарі її годували та доглядали.

«Джемал сказав нам, що у нього ця собака живе вже 9 років. Зізнався, що теж сумував за нею. Бончук була милою, і наш персонал її полюбив», – запевнив  директор лікарні • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост