Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №9

Чиновників на Закарпатті стає все більше і більше, а зарплати у них все вищі і вищі

Днями українців розізлила заява Прем’єра Шмигаля про те, що через кілька років зарплати в Україні зрівняються із зарплатами Польщі та Словаччини.

Мова йде про те, що середня заробітна плата у Словаччині та Польщі перевищує 1100 євро, а це – майже 34 тисячі гривень. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Правда про заробітки

Що витворяють українці за кордоном і як це виходить їм боком

В Україні офіційно близько 5 мільйонів заробітчан. Питання трудової міграції для нашої держави не нове. Їздили батьки і діди, їдуть і сини. Причини різні – від справді потреби у грошах до можливості втекти подалі від сім’ї і психологічно відпочити від родинних обов’язків. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Закарпатка сама надумала собі хвороби і почала на очах чахнути

Деколи можна у щось так сильно повірити, що це почне збуватися. Особливо, якщо мова йде про здоров’я. А що… З екранів телевізорів, у Інтернеті… що люди бачать. Випий чудодійну таблетку і це пройде, купи диво-мазь і про біль забудеш, скористайся порошком і забудеш про кашель, нежить, застуду… одним словом… усюди чуємо лише про хвороби. І люди дійсно починають шукати собі симптоми, вірять у це і їм стає погано. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Закарпатка знайшла у будинку, що купила, лист із минулого в майбутнє

Лідія Митрак із Ужгорода поділилася з улюбленою газетою ЯСНО унікальною історією, яка трапилася з нею. Справа в тому, що жінка купила в Ужгороді будинок і на горищі у старій скрині між одягом знайшла шкільний зошит дівчинки, а у ньому твір про те, яким вона уявляє майбутнє у 2020 році. Прочитане настільки шокувало жінку, що вона вирішила поділитися з читачами передбаченнями, які зробила колись 15-річна дівчинка. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Закарпатка покохала на 47 років молодшого за себе хлопця і зібралася за нього заміж

Ліза вибирала весільну сукню та обручки, бо в коханого грошей не було

• Романа найбільше цікавила квартира в Ужгороді і гроші нібито на музику

• Донька закоханої жінки швидко вивела афериста на чисту воду

68-річна закарпатка Ліза через Інтернет познайомилася з 21-річним хлопцем. Пара почала зустрічатись і незабаром Роман перебрався жити до своєї коханої. Жінка розповіла газеті «ЯСНО свою історію, аби застерегти інших від шахраїв у соціальних мережах, бо каже, що їх там неймовірно багато. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Двоє дівчат були з’єднані печінкою і народилися в обіймах одна одної

• Малюки з’явилися на світ у минулому році

• При народженні вони мали дуже малу вагу, тому операцію з роз’єднання довелося відкласти аж на 14 місяців

• Батьки дізналися, що в них сіамські близнюки під час УЗД-сканування на 20 тижні вагітності

У пологовому будинку, де дівчата з’явилися на світ, лікарі були шоковані побаченим. Із такими незвичними немовлятами  вони зіштовхувалися вперше в житті.

33-річна мати дітей розповіла, що ця вагітність була не такою, як попередня. У неї вже була трирічна донька. Тож цього разу вона гадала, що виношує хлопчика  із великою вагою, бо живіт ріс швидко і був надто великим. Жінка інтенсивно готувалася до народження сина і купувала все блакитне для малюка. Більше – у газеті ЯСНО.

Дівчинка народилася  з вагою 450 грамів і гнилими кишками

Лікарі сказали, що це викидень, а дитя вижило

Меланія народилася передчасно. Вона важила менше 450 грамів. Лікарі давали їй шанс на життя всього 50 відсотків, а пізніше з’ясувалося, що в неї ще й страшний діагноз – перфорований кишечник. Це – важке захворювання, при якому у стінці кишечника з’являються дірки. У медицині перфорацію кишечника ще називають проривом кишки. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Лікарі видалили  закривавлену 19-сантиметрову зубну щітку зі шлунку чоловіка за хвилину до смерті

Пацієнт каже, що з ним трапився нещасний випадок,  який мало не коштував йому життя. Лікарі витягли зі шлунку чоловіка 19-сантиметриву  зубну щітку, залиту кров’ю, зі шматочками їжі після того, як проковтнув її під час чищення зубів. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Від 71-річної бабусі залишилися «шкіра та кістки». Уже 10 років вона щоденно блює

Бабуся більше десяти років страждала від незрозумілого стану, вона щодня плакала, бо не розуміла, що з нею відбувається.

У 2007 році їй поставили діагноз ахалазія (кісти на стравоході і через це не проходження їжі) і в 2008 році зробили операцію. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Хочете довго жити? Їжте овочі та думайте позитивно!

Уже не одне століття багато вчених намагаються знайти чинники, що впливають на тривалість життя людини. Завдяки дослідженням вдалося з’ясувати, що генетична схильність має лише незначний вплив на довголіття. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Як дитячий організм реагує на газовану воду

У перші 10 хвилин цукор виробляє потужний удар по організму. Завдяки вуглекисломц газу розчинений у воді цукор миттєво надходить у кров і печінку.

Як повідомляє видання «Наша мама», протягом 20 хвилин організм намагається протистояти цукровому передозуванню. У звичайному випадку таке передозування цукром викликала б блювоту, але солодкі газовані напої містять кислоти, які цьому запобігають. Що ж відбувається далі – у газеті ЯСНО.

Яйця вбивають серце! Сенсаційна заява вчених

Дослідники кажуть, що взагалі відмовлятися від яєць не варто

Американські вчені з’ясували, що часте вживання яєць збільшує ризик розвитку хвороб серцево-судинної системи та підвищує ризик передчасної смерті. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Дівчина завагітніла від мене, але я її кинув, бо покохав іншу, багатшу

Що робити, коли хлопець ніяк не може визначитись із ким йому бути. При цьому одна з дівчат вагітна від нього, а інша дуже багата. Одна про одну вони навіть не підозрюють. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Дмитро Попович. Хлопець просить поради від читачів, бо опинився у непростій життєвій ситуації. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Я дізналася, що мій хлопець вживає наркотики і мало не вбив власну матір

Що робити, коли партнер наркозалежний, коли він виявляє агресію до найрідніших людей. Піти від нього чи залишитися. Спробувати врятувати? До газети ЯСНО написала за карпатка Валентина Кадар. Дівчина поділилася своєю непростою життєвою історією і просить поради у читачів, бо не знає, чи є майбутнє у її стосунках. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчина не уявляла, що вагітна, поки не народила у стоматологічному кріслі

Деколи жінки навіть не підозрюють про те, що вагітні. Це рідкість, але у світі таких випадків чимало.

От  і ця дівчина була шокована, коли в кабінеті у стоматолога почала народжувати дитину. Дивно, але живіть у неї не ріс, місячні не припинялися. А ще… після пологів їй вручили рахунок за прибирання. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

У жінки 5 мільйонів доларів, але вона їсть котячий корм та одягається у секонд-хенді

У 50-річної жінки на рахунку 5,3 мільйона доларів, але вона зовсім не розкошує, у всьому собі відмовляє, не купує нічого нового з одягу і їсть котячий корм, аби не витрачати гроші на продукти.

Емі з Лас-Вегасу вигадала собі дієвий спосіб заощадити у всіх аспектах свого життя і готова поділитися з усіма набутим досвідом. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Так любив, що вбив, бо ревнував

Чоловік буквально пошматував дівчину ножем і втік, залишивши знаряддя злочину в тілі коханої

У Кривому Розі чоловік на ґрунті ревнощів завдав своїй співмешканці 16 ножових поранень. Його затримали через кілька годин після скоєння злочину, повідомляє Криворізьке районне управління поліції. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Народила і викинула в туалет: суд виніс вирок жінці, яка вбила немовля

Жінка приховувала вагітність, а народивши, позбулася дитини.

У Сумській області суд виніс вирок жінці, яка вбила свою новонароджену дитину. Породілля кинула немовля в туалет. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Чоловіка побили до смерті бейсбольною битою на очах у дружини та дитини після того, як він  неправильно припаркувався

Чоловіка  побили до смерті бейсбольною битою на очах у дружини та дитини через  нібито неправильно припаркований автомобіль.

Інцидент стався через кілька місяців після того, як він переїхав до маленького села зі своєю 30-річною дружиною Марією Кононовою та їхньою 10-місячною донькою Лілією. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Батько, який неодноразово ґвалтував своїх дочок, 13 і 15 років, каже, що мріяв про це десятиліття

Чоловік на ім’я Микола збезчестив своїх тодішні 13-ти та 16-річних дітей у Одесі.

Після років жорстокого поводження його молодша дочка нарешті розповіла про свої страждання другові.

Це змусило Миколу зробити свою перекручену версію зізнання дружині. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Вбили та спалили рештки у печі: батьки по-звірячому вбили 5-річну доньку

Батьки 9 місяців приховували смерть доньки, аби отримувати від держави соціальні виплати на неї. Після скоєного суд позбавив їх прав на двох молодших синів.

52-річний Павло Макарчук під вартою перебуває вже майже півтора року. У травні 2019 року чоловіка затримали за підозрою у вбивстві власної 5-річної доньки – вистачило одного удару в голову, аби вона загинула. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Собака може рахувати до десяти, писати своє ім’я та визначати фігури

Вілова –  дивовижна собака. Вона настільки розумна, що може рахувати до десяти, писати власне ім’я та визначати фігури.

Розумний кокапу навіть допомагає власниці Шарлотті Прайс навчати школярів. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Спочатку кота приспали, а потім йому зробили татуювання

Фанатик фітнесу Олена Іваницька, чернігівка, вирішила нанести на татуювання на груди свого  вихованця кота-сфінкса зображення Крилатого Анубіса – єгипетського Бога.

 Коли все було готово, жінка похизувалася фото у соцмережі. Та замість схвалення на неї посипався справедливий шквал негативних відгуків. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Тварину закрили на 100 хвилин у пральній машині, але вона вижила

Тхір  на ім’я Бандит народився вдруге. Через прикрість він мало не помер у пральній машині.

Живе цей дійсно чотирилапий бандит у Великобританії.

З невідомих причин він заліз у пральну машину і провів у ній 100 хвилин, поки програма прання  не завершила роботу. Хоча бандит вижив, спочатку ветеринари не давали йому особливих шансів. Його тіло було повне синців, а легені сильно пошкодженими і не повністю функціонували. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост