Чому закарпатці не можуть терпіти політиків

Кого-кого, а наших політиків в Україні критикувати знають, вміють і люблять. За всі роки не було жодного президента, кому б не дісталося «лагідних» компліментів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Критикували Кравчука, Кучму, Ющенка, Януковича, Порошенка, а тепер критикують Зеленського.

«Нажрався, аж із жиру лізе!» – скаржаться одні.

«Та з нього такий патріот, як із мене пілот!» – стверджують другі.

І мова не про одного конкретного главу держави… одні і ті ж люди так кажуть про кожного!

А на адресу уряду та депутатів українці взагалі не шкодують теплих словечок:  «Морда в нього така, що можна нею просо молотити! Бандит!»  – роблять висновок одні.

«Дорога, як бик просцяв, а він на літаку літає! Хай би проїхався бездоріжжям і хай би відчув на своїй шкурі, як гепає на ямах… і душу загубити можна!» – додають інші.

«Поки в парламент не пішов, чоловік такий був, що як масло на хліб його мазати можна було, а тепер лихий попутав. Гроші зіпсували! Сидить там собі на своєму троні. балухи вилупив і вус не дує, а ми тут у його рідному селі бідуємо, кінці з кінцями не зводимо!» – плачуться треті.

Та й чиновникам місцевого розливу від людей теж нерідко перепадає. Декому з них люди не через Інтернет свої невдоволення висловлюють, а йдуть на прийом і кажуть все, що думають у очі… прямо в кабінеті.

«Що це у вас тут за робота срали-мазали… водогін провели, а в мене води вже три дні немає!», «Що ви лайдаків понабирали на роботу? У місті брудно, як на смітнику якомусь? У мене в курей чистіше!» «А щоб вас політиків усяких фрас побрав! Ви лише брехати добре перед виборами вмієте, а коли робити треба  від власних слів відмазуєтесь!» – репетують наші земляки.

У чомусь вони, звісно, мають рацію, утім ні наріканнями собі в лікоть, ні грубими наїздами в очі змін не доможеться ніхто. Найкращий варіант – балотуватись самому… але тут іще треба зуміти перемогти! • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост