Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №14

Парадокси карантину

Алкоголь – так, а  басейн – ні.  Сигарети – так, а спортивний костюм – ні. Кола – так, а свіже повітря – ні.

Одні парадокси. Пандемія оголила далеко не найкращі риси наших політиків і чиновників і показала, що для когось карантин – можливість заробити, як у випадку з начальницею одного з віддалів Закарпатської ОДА, а для когось – прямий шлях до зубожіння, адже великій кількості закладів різного типу під час обмежень не дають працювати зовсім. Виходить, що хтось збагачується, а хтось – бідніє. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Полонина Боржава – олімпійська надія Януковича та курортна ідея Зеленського

Українська влада на чолі з офісом Зеленського продовжує вести перемови з австрійцем Гернотом Ляйтнером, який обіцяє збудувати масштабний курорт у Карпатах. На землях, які він та пов’язані з ним фірми скупили раніше. У Зеленського залишають без уваги той факт, що ці землі арештовані в рамках кримінальної справи НАБУ, бо, за даними слідства, вони були придбані на виведені з бюджету гроші.  Більше у газеті ЯСНО.

Українець побував у країні, де люди не матюкаються, одружуються з покійниками і зайців вважають меблями

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, агент газети «ЯСНО» протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він людяно ділиться з улюбленими читачами. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Я закохалася в іншого чоловіка на вечірці перед весіллям і через рік вийшла за нього заміж

• Коли Юля прийшла на дівочу вечірку, до її весілля з Робертом залишався тиждень

• Вони з нареченим планували запросити на своє свято 100 гостей

• Дівчині було 29 років, але заміж вона не поспішала

Юля вирішила провести з подругами вечірку. У той час її наречений Роберт був у відрядженні. І саме в цю ніч у неї відбулася доленосна зустріч, яка повністю змінила її долю. Вона зрозуміла, що зустріла саме того, з ким хоче провести своє життя і що свого нареченого вона зовсім не кохає. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Я був єдиною дитиною, але пройшов тест ДНК і виявив, що у мене 30 братів та сестер

Якщо ви хочете дізнатись більше про свій рід, то тест на ДНК походження, безсумнівно, допоможе.

Але в рідкісних випадках це може розкрити деякі давно загублені сімейні таємниці – як нещодавно трапилося з хлопцем Енді Набілом. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Моя гаряча 64-річна бабуся отримує більше уваги, ніж я, із нею хочуть познайомитись молоді хлопці

64-річна Леслі Максвелл з Мельбурна має майже 60 000 підписників в Instagram, де вона публікує знімки своїх фітнес-тренувань.

Вона не любить нічого більше, ніж відвідувати спортзал зі своєю 19-річною внучкою Тією, яка зізнається, що її бабуся складає їй певну конкуренцію, коли справа стосується чоловіків. Більше – у газеті ЯСНО.

За 10 місяців 23-річна Крістіна стала мамою 10 дітей

Крістіна Озтюрк завжди знала, що хоче велику сім’ю. Однак що у неї буде стільки дітей, навіть не підозрювала.

23-річна Крістіна разом із 56-річним  чоловіком-мільйонером Галіпом Озтюрком живе у Грузії. Туди вона переїхала після знайомства з транспортним магнатом під час відпочинку у Туреччині, звідки він родом. Старша дочка у неї з’явилася на світ ще шість років тому. У дівчинки інший батько і Крістіна виховувала її одна. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Закарпатка відновила цноту, щоб вийти заміж за араба, а потім пошкодувала

Що робити дівчині, якщо вона закохалася в студента-іноземця, де закони інші і жінка до шлюбу не має права мати жодних зв’язків… при цьому вона з закарпатського села, де також дошлюбні стосунки засуджуються. Але у неї був хлопець і вона вже давно не дівчина. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Я важу всього 109 кілограмів, а чоловік каже, що я товста

Добре, коли люди люблять своє тіло незалежно від того, яким воно є, однак деколи скинути зайві кілограми потрібно задля власного ж здоров’я. І коли рідні дають поради, не треба на них ображатись. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Лікарка заявила, що свіжі помідори допомагають поліпшити настрій

Багато хто помічає погіршення настрою після тривалої зими. Експерти вважають, що з цією проблемою можна впоратися, скорегувавши свій раціон. Дієтолог Маргарита Корольова пояснила, які овочі допоможуть підняти настрій. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Лікарка заявила, що свіжі помідори допомагають поліпшити настрій

Багато хто помічає погіршення настрою після тривалої зими. Експерти вважають, що з цією проблемою можна впоратися, скорегувавши свій раціон. Дієтолог Маргарита Корольова пояснила, які овочі допоможуть підняти настрій. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

19-річний підліток 25 разів смертельно проткнув ножем батька свого друга, щоб дізнатися, як це – вбити людину

Підліток вбив батька свого приятеля, оскільки хотів випробувати, як було вбити людину.

Як повідомляється, неназваний 19-річний підозрюваний вдарив ножем свою жертву 25 разів, прокравшись до його будинку в селі Гнідин під Києвом. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Заради розваги чоловік повідомив поліцію, що зарізав дружину. Вона виявилася живою

Карлівські правоохоронці склали на 30-річного місцевого мешканця адміністративний протокол за неправдивий виклик поліції

30-ти річний мешканець Карлівки повідомив у поліцію, що він вдома зарізав дружину. Виклик виявився хибним. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Батька – зарізати, маму – обколоти інсуліном: син планував вбивство батьків рік

У справі про жорстоке вбивство на Київщині сплили нові моторошні подробиці. Син планував, аби кілер зарізав батька, а матір обколов інсуліном.

Як повідомляють Надзвичайні новини, хлопці майже рік планували вбивство. Замовником виявився рідний син жертви, аби отримати статки батька. Виконавець замовлення поштрикав ножем господаря в приватному будинку і втік. Наступною мала стати матір. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка народила дитину на вокзалі і викинула в туалет

У туалеті на вокзалі в Лозівському районі Харківщини знайшли немовля. Наразі хлопчик у лікарні. Його мати вже знайшли, поліція порушила кримінальну справу. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Закарпатець зарізав тестя, бо в машині дружини знайшов сигарети

Подія сталася у травні минулого року, та вирок суд виніс лише днями.

На Перечинщині затримали 38-річного чоловіка через те, що він смертельно травмував  55-річного місцевого жителя. Виявилося, що то його тесть. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Бім сам зцілив себе після того, як його збила машина

Жінки намазувалися глиною і чоловіки падали до їх ніг штабелями

Інформатор газети «ЯСНО» вирішив поділитися з читачами унікальною історією про свого собаку, який зцілився сам, маючи вроджену інтуїцію до того, де шукати порятунку і демонструючи неймовірну близькість з природою.

Тоді я ще жив із батьками в невеликому містечку. Наша хата була біля дороги і машини, які неслися повз на шаленій швидкості не раз збивали наших котів, які виходили на асфальт погрітись на сонечку чи просто перебігали вулицю. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Злюка Максим понадкушував усі котлети, які Оксана готувала для гостей

А потім негідник улігся спати, ніби нічого й не трапилось

Брутальний вчинок котища розгнівав жінку, адже вона з останніх грошей купила фарш, щоб приготувати на роботу гостину до свого Дня народження • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост