Любителька пластики витратила 1,5 млн на збільшення сідниць і тепер виглядає так, ніби ходить у памперсі

Британка Стар Делгайдіс поставила імпланти і додатково закачала в сідниці власний жир з рук, стегон і живота, але її п’ята точка стала занадто видатною, через що виглядає неприродно, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як передає британський онлайн-портал Daily Star, 33-річна зірка соціальних мереж одержима пластичною хірургією і постійно щось змінює у власній зовнішності. Однак результатами бразильської підтяжки сідниць, яку жінка зробила в Стамбулі, вона залишилася незадоволена. Спеціально для операції Стар набрала 25 кілограмів, щоб було, що пересаджувати в п’яту точку, і вибрала розмір імплантів об’ємом 650 кубічних сантиметрів. Лікарі їй рекомендували вибрати варіант в два рази менше, через що і виникли проблеми.

Операція пройшла вдало і спочатку жінці все подобалося, але потім її зад різко обвіс. Стар пояснює: «Зараз я виглядаю так, ніби ношу підгузник. Я нікуди не можу піти без коригуючої білизни, змушена спати, надівши дві пари обтягуючих лосин, щоб мої імпланти залишалися на своєму місці. Коли я ходжу, відчуваю, як імпланти зсуваються». За словами жінки, виправлення проблеми їй може обійтися ще в 13 тисяч фунтів стерлінгів . Стар хоче вийняти імпланти, а потім повторно закачати жир в сідниці, щоб надати їм жаданої округлої форми • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост