Її обличчя спотворила рідкісна хвороба, не допомогли навіть 19 операцій

41-річна жінка з рідкісним захворюванням, через яке на її обличчі утворилася велика пухлина, каже, що вважає себе гарною. Діагноз артеріовенозна мальформація (АВМ) їй поставили, коли вона мала всього вісім місяців. Захворювання викликане аномальним скупченням судин, які з’єднують артерії та вени і порушують кровотік та циркуляцію кисню, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •



Вона перенесла 19 операцій, щоб залишитися в живих через незліченні крововилив и в яснах і шкірі. Кілька разів вона мало не померла. Але це не завадило їй жити повноцінним життям і працювати бухгалтером.

«Я завжди вчилася нормально, працюю з 13 років і не припиняю заняття через розлади. Насправді, у всякому разі, я більше розвинувся як особистість, – каже Лу Дорін, що мешкає у Бразилії. – «Я така ж, як усі, заслуговую любові і визнання».

Жінка спілкується з людьми з всього світу, читає лекції в соціальних мережах в надії, що зможе надихнути інших бути щасливими, любити себе і насолоджуватися життям». Лу також написала книгу «Між хвилями емоцій», щоб поділитися своєю власною історією про АВМ, «щоб допомогти людям зрозуміти, що можна бути щасливим навіть з естетичної різницею або серйозною проблемою зі здоров’ям».

«Мої відео присвячені таким темам, як самооцінка, самопізнання, сильні сторони характеру, емоції і питання душі і серця, – каже вона. – Я роблю все з однією метою, щоб виконати свою місію –  ділитися своєю історією і змушувати інших посміхатися, тому що вірю, що можна змінити світ, якщо кожен з нас зробить свій внесок ». Що стосується її головних порад по зміцненню впевненості в собі, Лу стверджує: «Дозвольте собі бути вільним, дивіться на себе з любов’ю, зосередьтеся на своїх якостях; любіть те, що бачите в дзеркалі, і не звинувачуйте себе ні в одній зі своїх невдач. Вірте в свої здібності, не скаржтеся на те, чого немає, і будьте вдячні за те, що є, поважайте себе і не порівнюйте себе з іншими і, найголовніше, розумійте, що кожен унікальний. Ми всі люди, тому не витрачайте свій час і своє життя на те, щоб бути кимось іншим, все, що вам потрібно робити, це любити себе і вдосконалюватися з кожним днем» • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост