Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 31 травня – 6 червня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Багатьох з вас будуть провокувати на протести, скандали, створюючи наелектризовану атмосферу. Прагніть будь-якою ціною зберігати мир і згоду з оточуючими. Міняйте обстановку, подорожуйте, надихаючі враження потрібні як повітря, саме вони нейтралізують накопичений негатив.

ТЕЛЕЦЬ

Розумова праця зараз є найбільш плідною, качайте інтелектуальні м’язи, збагачуйтесь цікавою інформацією, вчіться новому, розширюючи пізнавальний кругозір. Підвищення освітнього рівня, спілкування з різноманітними людьми, однокурсниками, однокласниками, сусідами, попутниками є доленосним завданням. Не приймайте близько до серця чужі моралі. Зерна істини – у власних думках, переконаннях.

БЛИЗНЮКИ

Дайте волю найпотаємнішим бажанням, вони зараз керують і формують вдалу долю, не слід приборкувати навіть найменші імпульси. Якщо щось тягне – робіть! Покупки, доходи, витрати – сфера, що вимагає ревізії, наведіть тут порядок, адже вам потрібно жити за коштами, господарювати, розраховуючи насамперед на себе, а чужі ресурси – тема регресивна. Дасться – спасибі. Не дасться – значить так треба. Не думайте вимагати. Але виконувати боргові зобов’язання слід неухильно.

РАК

Випадкових людей обходьте стороною, тільки довіреним особам відкривайте душу. У шлюбних пар дежавю, знову доведеться схрестити шпаги амбіцій, партнер упертий, далекий від досконалості, але рвати узи або далі мучитися разом – вирішувати вам. На вихідні неодмінно вирушайте кудись на природу, це – додасть сил, енергії та покращить настрій.

ЛЕВ

Шпіоньте, здобувайте потрібну інформацію, ведіть закулісні переговори, все це зіграє доленосну роль. Працювати потрібно там, де досягли досконалості як фахівець вузького профілю і не хапатися за все підряд. Перевтоми заборонені. Ухиляйтеся, якщо вам ця справа не до вподоби.

ДІВА

Зараз вас робота за смаком захоплює, для багатьох є Музою, дерзайте! Ви досягли апогею професійного зростання і зможете реалізувати творче призначення. Відносини “начальник-підлеглий”, “батьки-діти”, “чоловік-дружина” – найдинамічніші і еволюційні. Пам’ятайте, що долі багатьох людей зараз у ваших руках, приборкайте амбіції, проявляйте справедливість і турботу до нижчестоящих. Тоді і вам все повернеться сторицею. Роль лідера в колективі (політичного діяча) борця-революціонера за соціальну справедливість – найпрогресивніша.

ТЕРЕЗИ

Навколо суєта-суєт, життя б’є ключем, ваблять натхненням далекі краї. Подорожуйте, чим далі тим краще, пізнавайте чужі культури, розширюйте духовний кругозір, поїздки за кордон дуже плідні. Але обставини вимагають зменшити темп і побути відлюдником, щоб не нашкодити здоров’ю. Якщо будете форсувати події, виникне нездужання. Намагайтеся працювати наодинці, надолужувати прогалини в роботі. Професійне зростання необхідне (хоч розірвись, але злети!), якщо тисне тягар домашніх проблем, це не привід замкнутися в рідних стінах і проігнорувати роботу. Буде гірше.

СКОРПІОН

Якщо бажання і можливості розбалансовані, слід їх привести до спільного знаменника. Дисциплінувати “хочу” і “треба”, пристосовуватися вміло розпоряджатися спільними ресурсами як в родині, так і в бізнесі з компаньйонами. Зробити заповітні покупки, про які давно мріяли потрібно обов’язково. Відвідуйте лекції, слід підвищувати освітній рівень, гризти граніт науки, будь-яку справу, якою займаєтеся потрібно знати досконало (дилетантство протипоказано). Це запорука успішного майбутнього. З ризиком подружіться, екстрим нині служить стимулятором життєвих сил.

СТРІЛЕЦЬ

Залежність від обставин, запитів оточуючих сприймайте не як ущербність, а як можливість поліпшити свою долю. На роботі, якщо ви відмінний фахівець, перешкод, проблем не бійтеся, а скрупульозно виконуйте робочі обов’язки, будьте організованими, допитливими в деталях. Запізнення, безвідповідальність підірвуть авторитет.

КОЗЕРІГ

Не варто пред’являти претензії, уникайте ультимативних форм спілкування, вас обганяють – пропускайте сміливців вперед і не ставте їм палиці в колеса. Шлюбним парам слід кермувати сімейним судном поперемінно, обов’язково враховуючи побажання один одного. А одиноким шукати надійного коханого супутника.

ВОДОЛІЙ

Дбайте про домашніх тварин, допомагайте нещасним, доглядайте за хворими. Доля вимагає самопожертв в ролі доглядальниці, прибиральниці, куховарки, лікаря, масажиста, няні, офіціанта, психіатра, рятувальника, охоронця, санітарки, ветеринара. Досягнуть успіху військовослужбовці, держслужбовці, бухгалтери.

РИБИ Якщо щось в характері людей дратує, змініть своє ставлення до них. Перетворення на внутрішньому рівні, автоматично перетворює навколишній світ, на той, що відповідає вашому духовному розвитку. По ходу подій швидше за все хтось перехопить ініціативу, а вам доведеться піти на поводу їх планів, бажань, звичок. Змиріться і спробуйте діяти за обставинами • Цілий гороскоп читай унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост