Діабет повністю виліковний. Зцілити страшну хворобу можна без ліків за допомогою коктейлів та овочевих супів

Зараз у світі набуває все більше люди лікуються не таблетками, які мають страшні побічні ефекти, а рослинами. Виявляється, коктейлями у Шотландії зцілюють навіть цукровий діабет, одну з найстрашніших хвороб, проти якої традиційна медицина безсила, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

За даними МОЗ, в Україні налічується близько 1,3 млн хворих на цукровий діабет, з них близько 200 тисяч хворих потребують щоденного прийому інсуліну. Тільки минулого року такий діагноз вперше в житті почули майже 104 тисячі українців. На Закарпатті на цукровий діабет хворіють близько 40 тисяч людей. Це – як половина Мукачева і майже два Хусти. При цьому кількість хворих на цукровий діабет,  як в цілому по Україні, так і  в Закарпатській області збільшується. Та й реальна кількість хворих набагато більша, адже ще дві третини людей мають недіагностований діабет.  Кожних 5 секунд у світі хтось занедужує на діабет, а кожні 7 секунд – вмирає від цієї хвороби або її ускладнень.

Тож що за диво-засіб дає надію одужати мільйонам людей усього світу?

Клінічне дослідження було проведено в Шотландії… і воно мало величезний успіх.  Професор Майкл Лін, який очолює експеримент, вважає, що він доводить те, що хвороба виліковна.

Професор каже: «Лікування починається з того, що пацієнти переходять на план схуднення, що складається з коктейлів і овочевих супів. Вони з’їдають по 850 калорій на день протягом 12 тижнів. Їсти не можна більше нічого – ніякого смаженого стейку, ніякої піци, ніякого фастфуду чи коли – лише сирі та варені овочі та сирі фрукти.  Таке харчування призводить до зниження ваги, знижує рівень жиру в печінці та підшлунковій залозі, що призводить до ремісії діабету. Наступний критично важливий етап – направити пацієнтів до нового нормального  плану харчування, що складається з різних продуктів, але на все життя виключає шкідливі».

Таке лікування можливе без величезних коштів, які кожна країна витрачає на боротьбу з діабетом, а також поганих наслідків від прийому таблеток,  та в той же час здатне повернути людям здоров’я. У експерименті вже взяли участь 5 тисяч пацієнтів і у всіх успіх 100%.

Протягом трьох місяців вони отримували коктейлі і супи, а також підтримку для підвищення рівня фізичної активності, віртуальні заняття з тренерами і дієтологами після закінчення цього терміну.

Професор Майкл Лін наголошує, що діабет викликають неправильне харчування, малорухливий спосіб життя, а в результаті – надмірна вага, старіння і високий кров’яний тиск. Діабет  може викликати інсульти і серцеві захворювання.

 «Є дезінформація про те, що діабет – не дуже серйозне захворювання, і з ним можна добре жити, приймаючи ліки, – стверджує професор. –  Це далеко не так. Справа в тому, що десятирічна виживаність при ракові грудей є вищою, ніж при діабеті 2 типу. У вас більше шансів померти в більш молодому віці і з більшим болем та інвалідністю від типу 2, ніж від раку. Це неймовірно серйозне захворювання, але воно повністю виліковне» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост