Від ліків проти діабету жінка мала алергію. Ви не повірите, чим вона зцілилася

Звичайний аналіз крові призвів до того, що в жовтні 2018 року Беверлі діагностували діабет 2 типу.

Через кілька місяців вона сказала, що ліки, які приймала, заважали їй спати, її постійно нудило, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

57-річна Бев відчайдушно потребувала допомоги, коли натрапила на інформацію про експеримент, у якому  одразу ж вирішила взяти участь. Це було в лютому 2019 року.

«Скоріш за все, на той час, коли мені поставили діагноз, він був у мене давнім. Я мала хворіти вже кілька років», – каже жінка. –  Я пробувала різні ліки, але якість мого життя була невисокою, а побічні ефекти ставали все важче».

У жінки була надмірна вага, їй було важко ходити, вона мала задишку, відчувала запаморочення, постійну слабкість. Вона вже навіть втратила надію на порятунок і якби не експеримент, навряд чи колись почувалася б такою бадьорою, як зараз.

Бев каже: «Споживання 850 калорій в день в коктейлях і супах протягом восьми тижнів звучить обмежувально, і коли ви говорите людям, вони кажуть, що не можуть цього зробити, але це набагато більше, ніж просто коктейлі. Це – передусім переосмислення життя, перевиховання, відповідальність, це змінює ставлення людини до їжі. Протягом восьми тижнів після початку випробування я схудла на 20 кілограмів, моя кров показала, що у мене ремісія, і з тих пір я так і залишаюся здоровою. Зараз я дивлюся на їжу по-іншому. Мене не цікавить м’ясо, хоч раніше дуже його любила, риба, бургери чи піца також. Я вживаю багато каші, горіхів, ягід, фруктів та овочів. Я назавжди відмовилася від смаженого, від молока, кефірів, йогуртів та яєць. Я стала іншою людиною, займаюся спортом, хоча раніше більшість часу лежала на дивані з телефоном у руках. У мені кипить енергія і хочеться переставляти гори! Навіть не думала, що за такий короткий проміжок часу без жодної таблетки можна стати такою здоровою і життєрадісною!» В Україні за такими програмами лікарі поки що не працюють. Але змінити раціон може кожен. Тим більше, що таке харчування справді ефективне і це підтверджують приклади зцілень реальних людей • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост