Що роблять наші земляки в Інтернеті: сайт знайомств чи секта ображених

Особливим розділом сайту, на якому я зареєструвалася, є форум. От там можна побачити, хто ким є насправді. У коментарях люди часто показують своє справжнє «я». Адміністратор виславляє якийсь матеріал, переважно про інтимні стосунки або сім’ю і це починають жваво обговорювати , пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

І тут я впала у ступор, коли почитала відгуки. Відчувалося. що жінки ненавидять чоловіків. а чоловіки – жінок. для чого ж вони тоді прийшли на сайт знайомитись, якщо до протилежної статі не приховують огиди?

Жінки писали, що всі чоловіки – кобелі, їм потрібен лише секс. а вдома рабиня, яка їх вимиє, нагодує та вкладе спати, а чоловіки – що жінки ще ті сучки, що більшість із них повії, що всім потрібні лише гроші і за це вони готові переспати з ким завгодно. Одним словом, читати таке було бридко. Утім була і інша сторона медалі. Знайшлись проповідники, які повчали молодь, що секс має бути лише у шлюбі і то виключно для зачаття дітей, а хто зраджує традиціям, той горітиме у пеклі і чорти проколюватимуть його вилами. Цікаво, що ці коментатори взагалі роблять на сайті, адже судячи з їх дописів, немовлят взагалі знаходять у капусті.

Найбільш озлобленою є категорія розлучених. Вони не скупляться у висловлюваннях про аморальність протилежної статі і проклинають кожного, хто думає інакше. Таке враження, що я потрапила у якусь секту, а не на сайт, де б люди мали мирно знайомитись і спілкуватись на позитиві, аби справити про себе якомога краще враження. Невже дехто реєструється, аби лише зіпсувати настрій іншим? • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост