АНОНС. Жінка повернулася від мами і застала чоловіка в обіймах іншого

Ось що трапляється тоді, коли традиції ламають життя людей

До людей нетрадиційної орієнтації у нас прийнято ставитись зневажливо. У декого вони викликають огиду, у декого – роздратованість, у когось же – співчуття. Але, тим не менше, вони є, вони живуть із нами поруч і щоб не наражатись на неприємності, часом просто приховують те, що вони не такі, як інші, що їм подобаються представники своєї ж статі. Тож сьогоднішня наша розповідь про хлопця, який вирішив поділитися з газетою  «ЯСНО» своєю історію, аби суспільство було хоч трохи толерантнішим до таких, як він.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Коли хлопець підріс, батьки знайшли йому порядну дружину

Іван ріс у звичайній сільській побожній закарпатській родині, ходив до церкви, ставив перед іконами свічки. Його батьки виховували сина суворо, часто карали фізично, мовляв, аби не виріс бітанґою, щоб старших поважав і від рідних боявся. Сперечатися з ними він ніколи не смів, особливо з батьком. Мати ж була більш лояльною, але не сміла і слова сказати проти чоловіка.

Коли хлопець підріс, за нього оплатили навчання в університеті, знайшли йому гідну роботу і  гарну порядну дружину. Іван одружився через те, що так треба було. Любу він не кохав, звичайно, поважав, ніколи не ображав, бо дружиною вона була хорошою, але пристрасті до неї ніколи не відчував. Спали вони переважно у різних кімнатах і лише після кількагодинних залицянь дружини, він ішов до неї в ліжко, аби виконати, як вона казала, подружній обов’язок.

Це словосполучення дуже не подобалося Іванові, бо, на його думку, який то має бути в родині обов’язок, коли люди у шлюбі такі ж вільні, як неодружені і сім’я ж – не каторга, щоб любощі ставали добровільно-примусовою повинністю.

Тож час від часу він спав із дружиною і  врешті-решт у них народився син. Після цього Люба з головою поринула в материнські турботи і більше не схиляла чоловіка до інтиму. Тепер у неї було чим зайнятися ночами. Малюк часто хворів і багато плакав, від чого жінка  так не висипалася, що про Івана майже забула.

Покохав чоловіка і привів додому

На той час родина переїхала  жити до Ужгорода, де батьки спільними зусиллями купили подружжю квартиру. Іван знайшов нову роботу і раптом відчув, що його шалено тягне до колеги. Вадим був на три роки старшим за нього, одягався стильно, завжди був доглянутим. На подив для хлопця, Вадим відповів йому взаємністю і під час одного з корпоративів зізнався, що він йому подобається  • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост