Незнайомий чоловік добив ужгородця до смерті за те, що він із ним не привітався

Трагічний інцидент трапився ще в листопаді 2019 року, але вирок суд виніс лише нещодавно.

А тоді в Ужгороді близько 3-ої год. ночі по вул. Грибоєдова виникла бійка. Компанія святкувала від’їзд одного з чоловіків у Нідерланди. Усі вживали спиртне, тож емоції були загострені.  У результаті – 40-річний ужгороець загинув, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про подію медики повідомили правоохоронців, зазначивши, що смерть настала у кареті швидкої.

Переглянувши відео з камер спостереження, поліціанти  з’ясували, що під час бійки за участі чотирьох осіб, 39-річний житель Ужгорода, наніс тілесні ушкодження покійному. Винуватець із місця події втік, однак його швидко відшукали.

На суді один зі свідків розповів, що конфлікт почався з того, що потерпілий не привітався зі своїм убивцею. Усе ніби замнулося і всі разом почали вживати спиртне, та потім почалася словесна перепалка, яка переросла у бійку.

«Усе відбувалося дуже швидко. Коли я повернувся, побачив, як Василь (імена з етичних міркувань замінено) впав на землю, головою на асфальтне покриття. Продавці магазину викликали швидку медичну допомогу . Після скоєного Іван сказав, що дуже поспішає і пішов з місця події», – зазначив чоловік.

Інший же додав:

«Іван сказав Василю: «Ідемо, помахаємось». Ми пробували їх розняти. Івн вичікував, а потім наніс удар рукою в область голови, після чого Василь впав, як «мішок». Із рота у нього пішла кров, він почав видавати хрипи. Далі трохи підняв голову, але пульсу вже не було. З магазину викликали швидку». Суд визнав чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і засудив до семи років позбавлення волі • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост