В Ужгородській школі №2 відкрили новий спортмайданчик

Новий спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям та освітленням відкрили сьогодні в Ужгородській спеціалізованій ЗОШ №2.

Понад тисячі учнів школи тепер комфортно займатися фізкультурою і спортом.Привітати дітей і педагогів сьогодні прийшли міський голова Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальниця міського управління освіти Наталія Мухомедьянова, депутат міськради Георгій Шевчук.Богдан Євстафійович розповів, що в місті продовжують розвивати спортивну інфраструктуру, особливу увагу звертають, щоб такі майданчики були біля навчальних закладів. Повідомив, що до кінця року відкриють ще один сучасний майданчик – у початковій школі №1, яка на вулиці Високій, а школярам школи №2 побажав добре проводити час на новому полі.Із міського бюджету на будівництво спортивного об’єкту спрямували понад 2,6 млн грн.
Після урочистостей учні школи одразу випробували нове покриття – зіграли короткий футбольний матч, провели тут і показові виступи чирлідери та спортсмени із тхеквондо.

ЗакарпатПост