10 років чоловік звинувачував мене, що не можу мати дітей. А коли завагітніла, пішов, заявивши, що не від нього

Деякі родини розпадаються у найбільш хвилюючі миті, коли, здавалося б. потрібно лише радіти… І нерідко причиною розлучень стають діти. Своєю історією з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Марія.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Заміж я виходила не те що  через велике кохання, але Іван так гарно говорив, такими компліментами мене засипав, що я розтанула. До нього у мене був інший, якого любила понад життя. Та Микола мене кинув заради іншої, багатшої. Іван про це знав, бо село у нас невелике і кожному про кожного усе відомо. Він переконував, що кохав мене давно, що роками чекав слушної миті, аби зізнатися. І я повірила.

Тоді мені було 21, а йому – 25 років. Жили ми непогано. Я працювала у магазині, він – на лісопилці. Грошей на життя вистачало. Та минав рік зароком, а діточок у нас усе не було й не було, що ми лише не робили, куди я не зверталася, усюди мені казали, що я здорова, та при цьому чомусь не вагітніла. Якось умовила обстежитись Івана. Виявилося, що проблема була у ньому. Його пролікували і я одразу ж відчула, що в мені зародилося нове життя.

На той час ми вже 10 років були у шлюбі. Я була на сьомому небі від щастя, коли тест показав дві полоски. Та моя ейфорія тривала недовго. Коли я сказала Івану, він став спочатку блідим, потім червоним… далі заявив що дитя точно не від нього. Як я його не переконувала, не вірив.

А увечері, повернувшись із роботи, зібрав речі і пішов…  Та не до своїх батьків, а до сусідки Ірки. Зараз вони живуть разом, хоча ми навіть не розлучені.

Я  народила здорового сина, ходила до Івана, просила його зробити тест ДНК, аби довести, що батько він.. та де там.. і чути не хоче. Каже, що то від Миколи, що я його досі не розлюбила. Я в грошах не маю потреби, мені від Івана нічого н потрібно, вибачати йому страшну зраду також не збираюся, але мені дуже хочеться, аби сина не вважали безбатченком, бо народився він у шлюбі і від законного чоловіка. Що мені робити? Підкажіть, будь ласка • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост