Групу підлітків-грабіжників, які в Ужгороді нападали на людей, взяли під варту

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід чотирьом неповнолітнім, які підозрюються в розбійному нападі. Слідство у справі триває. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпаття. 

Сьогодні, 10 грудня, Ужгородський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого поліції Ужгорода, щодо запобіжного заходу для чотирьох неповнолітніх розбійників. 

Нагадаємо, підлітки в центрі Ужгорода напали на подружню пару вночі, 7 грудня. Двоє 16-річних хлопців та юнаки по 14 та 15 років розбили перехожому обличчя та забрали у два телефони. Оперативники швидко розшукали причетних до зухвалого злочину та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Телефони у зловмисників вилучили та повернуть потерпілим. 

Заслухавши доводи сторони обвинувачення суддя задовільнив клопотання та обрав для підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

За даним фактом в поліції триває досудове розслідування за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Усім причетним до цього злочину загрожує до 10 років позбавлення волі. 

ЗакарпатПост