Гороскоп на тиждень. 24-30 січня 2022 року

Тиждень обіцяє бути насиченим подіями, в робочих справах проявляйте педантичність і дотримуйтесь термінів, зірки радять на цьому тижні здійснити покупки або фінансові вкладення, які ви давно планували, вихідні краще провести шумно і активно, вдосталь повеселіться.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

На цьому тижні добре було б повчитися чомусь новому. Сходіть на лекцію або запишіться в автошколу. У четвер корисно було б почати роботу над собою: подумайте, чи все ви вірно робите, чи до тих цілей прагнете. У п’ятницю ні в якому разі не погоджуйтесь на авантюрні пропозиції. У суботу будуть легко йти справи, пов’язані з будівництвом або ремонтом будинку. Неділя – дуже вдалий час, щоб побути з родиною.

ТЕЛЕЦЬ

На початку тижня ви будете просто геніальним керівником. Причому ці здібності проявляться, навіть якщо у вас немає жодного підлеглого. Ви зможете грамотно організувати робочий процес і створите потрібну обстановку в колективі. Але не ставте перед собою надзавдань. Ближче до вихідних важливо налагодити відносини з близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень буде дуже стабільним і гармонійним сам по собі. До того ж ви зробите крок до здійснення свого заповітного бажання. Ваші проекти стануть у пригоді і принесуть прибуток, що дозволить вам працювати з ще більшою захопленістю. В особистому житті очікуються приємні зміни.

 РАК

Для вас цей тиждень буде непростий, але вдалий. Ділове навантаження може створити деяку напругу в другій половині тижня. Затребуваність не позбавлена ​​приємності, проте все ж перевтомлюватися не варто. Не бійтеся розлучатися з непотрібними речами і зв’язками. Прикусіть свій гострий язичок, щоб він не став вашим ворогом.

ЛЕВ

Залиште всі свої страхи і побоювання позаду, зберіться з силами і думками і – вперед. Вас чекає новий рівень. Однак вам необхідно бути конкретніше в своїх мріях і бажаннях. Можуть відбутися серйозні зміни в ваших планах і навіть у вашій долі. Тільки не забувайте радитися з близькими людьми. Вони на вашій стороні.

ДІВА

На цьому тижні для здійснення своїх задумів ви як ніколи потребуєте надійного партнера. Будьте уважнішими до натяків начальства. У середу ви можете відчути себе незатишно і скуто на заздалегідь запланованих заходах. У четвер може вирости ваша популярність серед колег. У п’ятницю ви отримаєте те, чого давно хотіли.

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні обережність і терпіння – ваші головні союзники. У понеділок або у вівторок можливий конфлікт в керівних сферах, не дозволяйте втягнути себе в цю сітуацію. Накопичена до п’ятниці втома може зробити вас дратівливими і нетерплячими. Вихідні дні буде корисно наповнити інтелектуальним змістом: сходіть в театр, в музей, на виставку, на лекцію.

СКОРПІОН

Бажано більше часу присвячувати собі та своїй коханій людині. Це дасть вам сили і натхнення для роботи і перемог. З найбільшим успіхом завершаться справи, якими ви займетеся спільно з друзями. Дуже скоро ви відчуєте себе господарем життя і королем становища, що склалося. У вихідні постарайтеся бути максимально турботливими по відношенню до близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні на роботі вам доведеться розбиратися з паперами та іншими нудними, але необхідними речами. Ви можете відчути якусь нестабільність, але незабаром зрозумієте, що начальство вами задоволене. Друга половина тижня буде спокійнішою і більзш розміреною за першу. Можливі цікаві зустрічі і корисні знайомства, які вселять в вас дух успішності.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви можете відчути, що жити стало легше і веселіше. Багато проблем відступлять або розчиняться, мов дим. Зірки пророкують вам розширення кола спілкування і нові знайомства. У вівторок можливі непорозуміння з друзями, краще не базікати зайвого. Четвер – день самостійних рішень і праці, а не порожних балачок.

ВОДОЛІЙ

Першу половину тижня бажано присвятити повсякденним обов’язкам і поточним справам. У вівторок доведеться взяти відповідальність на себе, так як знайти вихід із ситуації під силу тільки вам. Друга половина тижня буде сприяти здійсненню давніх планів і задумів. Не відмовляйтеся від запрошень, є реальні шанси завести потрібні зв’язки. У вихідні дні рішення сімейних проблем буде залежати від ваших організаторських здібностей.

РИБИ

На цьому тижні поспішайте завершити намічені справи, пам’ятайте, що потім буде важко надолужувати згаяне. У вівторок зберігайте спокій і критичне мислення, та не будьте надмірно довірливі. Ваші витримка і холоднокровність дозволять уникнути конфліктних ситуацій – ви зможете залишитися на висоті і у всеозброєнні. У четвер вам доведеться піти на розумний компроміс з колегами по роботі. У суботу влаштуйте родину вечерю • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост