Гороскоп на тиждень. 21-27 лютого 2022 року

 Тиждень кардинальних змін. Його бажано провести радісно, в колі сім’ї і з приємними вам людьми. Пишіть плани і промовляйте свої бажання, звертаючись до сонця – вони обов’язково здійсняться.  Посилюється творчий потенціал, люди стають доброзичливішими, прагнуть до взаємної турботи, завдяки чому мікроклімат в колективі стає приємнішим. Партнерські відносини вийдуть на новий рівень розвитку, з’явиться душевна близькість, взаємна турбота. Потрібно стримувати себе у висловлюваннях, довіряти партнеру, інакше відносини можуть зіпсуватися. Велика ймовірність розриву і завершення взаємин, якщо вони довгий час були на межі. 

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Сприятливий тиждень-приплив життєвих сил і енергії сприяють реалізації цілей. Зростає творчий підйом, оптимізм і дружелюбність. Сприятливий час для початку нових справ, здійснення творчих проектів, спілкування, відпочинку та розваг. Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду-заплануйте на цей тиждень найскладніші справи. Зосередьтеся на власних потребах і очікуваннях, дійте, якщо раніше не вистачало рішучості що-небудь зробити. Не поспішайте, тому що можна упустити дійсно щось дуже важливе.

ТІЛЕЦЬ

На цьому тижні існує можливість знайти рівновагу, якщо воно було втрачено в минулому. Насолоджуйтесь святом життя, спілкуйтеся з друзями, зустрічайтеся з романтичними партнерами, рідними і близькими людьми. Ви відчуєте зміни у багатьох сферах життя, у відносинах з іншими людьми обов’язково щось зміниться. При цьому, увага до вас з боку представників протилежної статі значно посилиться. Хоча воно, швидше за все, буде вас дратувати.

БЛИЗНЮКИ

Схильні до занурення у власні думки, часто згадуєте, про щось шкодуєте. Вдається знайти відповіді на багато питань сьогодення, аналізуючи події, що відбулися, свої почуття, власні і чужі вчинки. Така зануреність в себе заважає виконанню робочих обов’язків, так як тягне неуважність і помилки. Може виникнути бажання трансформувати ситуацію в сфері любовних відносин, розібратися в своїх почуттях.

РАК

Протягом тижня отримаєте додаткові ресурси, можливі нові знайомства, вдалий збіг обставин – використовуйте все це по максимуму. У цей період підвищується здатність концентрації і уважність, вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій. Сила волі і енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю, сприяють залагодженню багатьох сімейних і особистих проблем.

ЛЕВ

Відповідний період для перетворення особистих і ділових взаємин, але якщо ви готові до взаємодії з партнером на рівних. Протягом тижня можна закласти хороший фундамент подальших успіхів. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, вищестоящих, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами. Вдалий час для укладення угод, угод, відповідальних кроків в підприємництві. Сприятливий період для фізичних вправ і косметологічних процедур, спрямованих на поліпшення зовнішнього вигляду.

ДІВА

Для розумової праці даний період є несприятливим. Можуть виникнути складнощі з близькими людьми, колегами. Розбіжності з коханою людиною сприяють потужним переживанням, результатом яких може стати розрив. Неприємності в діловій сфері відбуваються через підвищену конфліктність, зіткнення через ідей і думок. Але якщо ви приборкаєте свою прискіпливість і самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з партнерами, компаньйонами і начальством. Не давайте необдуманих обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Краще не вступати в суперечки з офіційними органами і відкласти походи в державні установи. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Використовуйте цей час для налагодження особистих відносин, для любові, шлюбу і всього, що приносить вам задоволення. З середи ситуація кардинально змінюється – у вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пошкодуєте. Дотримуйтесь особисті кордону-ваші поради можуть бути сприйняті неправильно або навіть принести шкоду, а допомога виявитися некоректною.

СКОРПІОН

Романтичні зустрічі, прогулянки, світські бесіди доставлять вам задоволення і можуть допомогти вивести ваші взаємини на більш високий і якісний рівень. Потік інформації і спілкування, спрямований в вашу сторону в той період, містить корисні відомості, за допомогою яких ви зможете краще висловити свою індивідуальність і здійснити особистий вплив. Творча жилка, сила характеру або здібності керівника, які ви продемонструєте, допоможуть вам отримати значну користь з будь-якої ситуації, що склалася.

СТРІЛЕЦЬ

Обставини складаються вдало, у вас з’являються шанси і можливості значно поліпшити особистий імідж і репутацію в цей період. Навколишні оцінять ваші досягнення, прислухаються до вашої думки. Схвалення на Вашу адресу буде безсумнівним, і його слід домагатися. Можливо вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких будуть включати просування по соціальних сходах або запрошення зайняти провідний пост в колективі. Це гарний час для початку проекту, пов’язаного з літературною творчістю, спілкуванням, рекламою.

КОЗЕРІГ

Краще припинити на час свою ділову активність і зайнятися любовними і сімейними справами. Відповідний період для творчої роботи та інтелектуальної діяльності. Зустрічі, поїздки, подорожі, виявляться вдалими. З середи відбуваються кардинальні зміни, частіше, ніж зазвичай виникають складнощі, розумова робота дається вам насилу. Страждає пам’ять, концентрація уваги, здатність до засвоєння матеріалу. Заплановані угоди можуть зірватися, а партнери можуть підвести. Схильність вступати в протиріччя через дрібниці призводить до погіршення взаємин.

ВОДОЛІЙ

Нейтральний тиждень, обстановка сприятиме співпраці і дружньому розташуванню, а весь період стане сприятливим для організаторської та групової діяльності. Після вівторки інтенсивність і несподіванка того, що відбувається, принесе багато приємних переживань. Вас чекають незвичайні контакти, романтичні зустрічі, пропозиції партнерства, зміцнення інших союзів. Організаторська діяльність може спонтанно спричинити світські події. Взаємини з представниками протилежної статі виявляться дуже приємними.

РИБИ Підвищується творча та інтелектуальна активність, бажання писати, читати, спілкуватися. Можливі зустрічі або недалекі поїздки. Сприятливий період для підписання документів, переговорів, озвучування нових ідей і будь-якого виду творчості. Висока самооцінка і сила волі спонукають вас до самовираження в самому позитивному відношенні. Зосередженість на своїх цілях може допомогти вам досягти більш високих рівнів в професії. Отримана інформація і нові враження, обов’язково виявляться корисними в майбутньому. Ви стаєте більш помітними, завдяки своїм талантам і здібностям • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост