Суд заочно арештував Медведчука

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід – тримання під вартою Віктору Медведчуку.

18 березня слід суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, такий результат фігуранта.

Раніше слідчі ДБР та прокурори Офісу Генерального прокурора вжили заходи щодо міжнародного розшуку Віктора Медведчука.
питання, народного депутата, голови політради партій «Опозиційна платформа – За життя», кума Путіна Віктора Медведчука виявляють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Місце дії фігуранта встановлюється.

Звертаємося до українців, які перебувають на та за її межами, за наявності наявної інформації, можливо місце Віктора Територія, просимо державу повідомити про електронну інформацію ДБР на адресу inform.dbr@gmail.com та за телефоном +38 (044) 356 40 0 (додатковий 21 10).


Суд дав дозвіл на арешт Медведчука.

Личаківський районний суд Львова обрав Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого Державного бюро розслідувань (ДБР) про обрання запобіжного заходу за частиною 6 статті 193 КПК України, тобто за відсутності підсудного у справі. .

Нещодавно слідчі СІБ та прокурори Генпрокуратури вжили заходів щодо міжнародного розшуку Віктора Медведчука.

Повідомляємо, що Віктор Медведчук, як нардеп, голова політичної партії,,Опозиційної платформи-За життя, а Путін як хрещений батько його дочки підозрюється у державній зраді та підтримці діяльності терористичних організацій.

Місцезнаходження відповідача у цій справі встановлюється.

Звертаємося до українців, які перебувають на території держави та за кордоном, у разі наявності інформації про місцезнаходження Віктора Медведчука, просимо негайно повідомити SIB на info.dbr@gmail.com та за телефоном +38(044)356 40 00 (додатково 21 10)

ЗакарпатПост