Над територією Львівщини були збиті дві ракети — начальник ОВА

Учора, 5 квітня, на Львівщині, поблизу Радехова, пролунали вибухи. Тоді над територією області сили ПвК “Захід” збили дві ракети. Уламки впали на цивільний об’єкт. Про це під час ранкового брифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Ввечері, 5 квітня, близько 22:18, на Львівщині оголосили повітряну тривогу. За 40 хвилин на околицях Радехова пролунали вибухи. За словами начальника Львівської ОВА Максима Козицького, там впали уламки збитих ракет, пише Суспільне

“Вчора на території Львівської області силами ПвК “Захід” було збито дві ракети, уламки яких впали на цивільний об’єкт. Внаслідок цього трапилось загоряння. Силами надзвичайників пожежа була погашена. Жертв немає, постраждалих немає”, — каже Максим Козицький.

Голова ЛОВА додав, що це недіючий старий цивільний об’єкт, який перебуває у приватній власності.

Максим Козицький каже, публікувати фото, відео та інформацію про траєкторію польоту чи місце попадання ракет заборонено. Натомість пильні мешканці можуть допомогти бійцям ППО та повідомити про підозрілий безпілотник, ракету чи літак у чат-бот “Щось летить”.

“Чат-бот створений разом із ПвК Захід. Він дозволяє людям, які можуть самостійно спостерігати те, що щось летить по небу, повідомляти про ті об’єкти в спеціально створеному чаті. Вся інформація там групується, передається на штаб тероборони і також на центр ПвК “Захід”. Військові обробляють інформацію, що дає змогу покращити орієнтацію щодо того, що відбувається у Львівській області”, — каже Максим Козицький.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост