“Польща не співпрацюватиме з Угорщиною, поки позиція щодо війни не зміниться”: Качинський порадив Орбану сходити до окуліста, щоб “побачити Бучу”

Віцепрем’єр Польщі Ярослав Качинський заявив, що якщо прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан “не бачить” звірств армії РФ у передмісті Києва, йому слід відвідати окуліста

Про це він сказав в інтерв’ю Radio Plus, передає Liga.net.


Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost
“Оцінка (поведінки Орбана, – ред.) однозначно негативна. Коли він каже, що не бачив, що сталося у Бучі, йому треба порадити сходити до офтальмолога”, – сказав Качинський.

За його словами, Польща не співпрацюватиме з Угорщиною доти, доки позиція Орбана щодо війни РФ Україні не зміниться.

“Думаю, те, що робить Орбан, – він сподівається зіграти роль у припиненні цього конфлікту. Але я думаю, що це абсолютно глухий кут”, – підсумував віцепрем’єр.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост