путін та лукашенко зустрілися на космодромі «Східний»

Компанію двом диктаторам склав головний твіттер-блогер Росії Дмитро Рогозін, дурість якого не заважає йому обіймати посаду голови Роскосмосу.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

путін доручив Роскосмосу забезпечити підготовку та політ у космос представника Білорусі. Ідея відмінна, ми її повністю підтримуємо, але з одним застереженням: у космос разом із вусатим «представником» має полетіти і кремлівський карлик, і обидва — без зворотного квитка. Оскільки Роскосмос може пускати лише слини, можна звернутися до Ілону Маску – він цю ідею підтримає та реалізує.

«Немає жодних сумнівів, що цілі та завдання операції в Україні будуть виконані, вони благородні – допомога людям Донбасу», – сказав путін, чомусь забувши такі терміни, як «денацифікація» та «демілітаризація» України.

Якщо так піде і далі, то головною метою російської «спецоперації» стане оборона Ростова від відомого полку «Азов», пише опозиційне білоруське видання NEXTA.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост