Українські військові у Великій Британії вчаться воювати на нових видах техніки – Борис Джонсон

У Польщі наших військових вчать протиповітряній обороні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Українські війська перебувають на навчанні у Великій Британії та Польщі, де опановують нові види техніки.

Про це під час свого візиту до Індії розповів прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсонпише BBC.

Джонсон зазначив, що у Великій Британії українські військові навчаються тому, як використовувати бронетехніку, яку Британія постачає для відбивання російських військ.

“Можу сказати, що зараз ми навчаємо українців у Польщі використанню засобів протиповітряної оборони, а у Великій Британії – використанню бронетехніки”, – сказав він.

Прессекретар Джонсона, своєю чергою зазначив, що йдеться про “декілька десятків” українських військових, які наразі перебувають на навчаннях.

Цього місяця українські військові розпочали тренування на транспортних засобах, подарованих острівною країною.

Прессекретар Джонсона заявив, що Велика Британія та її союзники надають українським солдатам нові види спорядження, яких вони, можливо, не використовували раніше.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост