У приміщеннях заводу в Харківській області окупанти облаштували концтабір, де катують людей

Росіяни вивезли на свою територію завод з окупованого Вовчанська Харківської області, а на його місці облаштували в’язницю із тортурами.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

У Вовчанську Харківської області російські окупанти викрали і вивезли до рф обладнання одного із заводів, а у його приміщеннях влаштували концентраційний табір для катування мирних мешканців.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише ТСН

“У приміщеннях заводу загарбники влаштували в’язницю, це справжній концтабір, де до людей застосовують тортури, змушують до співпраці”, – сказав Синєгубов.

Подібні дії окупанти здійснювали і в захопленому Ізюмі для “мобілізації” місцевого населення. Попри це, за словами Синєгубова, люди тримаються і противляться вступу в армію окупантів.

Голова ОВА також повідомив, що організувати евакуацію з Ізюму не виходить — росіяни не погоджують гуманітарні коридори. Зараз людей вивозять з Барвінкового, на підступах до якого ведуться бої.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост