Кривавий рот путіна вже спростовує домовленість з ООН про евакуацію цивільних з Маріуполя

Прессекретар президента росії дмитро пєсков 27 квітня спростував інформацію ООН про її спільну з Міжнародним комітетом Червоного Хреста участь в евакуації мирних жителів із заводу “Азовсталь” у Маріуполі.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Речник путіна заявив, що пропозиція генсека ООН Антоніу Гутерреша про участь в евакуації “буде опрацьовуватися”. 

Про це пише ТСН із почиланям на “Интерфакс”.

Ця тема (евакуації цивільних – ред.) була паном Гутеррешем озвучена, і вона буде далі опрацьовуватися. Якихось конкретних домовленостей у цьому питанні не було“, – заявив пєсков.

Нагадаємо, 26 квітня Гутерреш зустрівся з путіним і після зустрічі на офіційному сайті ООН повідомили про принципову згоду президента рф на участь організації разом із Червоним Хрестом в евакуації цивільних із “Азовсталі” в Маріуполі. Генсек ООН нібито домовився про це під час зустрічі віч-на-віч із путіним.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост