Стівен Кінг: путіна потрібно прибрати до того, як він нас усіх уб’є

Культовий американський письменник Стівен Кінг опублікував твіт про російсько-українську війну, у якому припустив, що путін загрожує виживанню людства.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

«Перш ніж путін уб’є нас усіх, потрібно його прибрати. У той чи інший спосіб», – написав письменник. 

Стівен Кінг не вперше присвятив допис російсько-українській війні. Нагадаємо, раніше письменник виклав своє фото у футболці з написом «I stand with Ukraine» («Я стою з Україною»), а також заявив, що не продовжуватиме книжкові контакти з росією. 

Як повідомлялося,  Кінг також закликав підтримати Україну попри можливі негативні наслідки, бо «це правильно», а також зазначив, що владімір путін зробив велику помилку, забувши, що більше не має справу з Дональдом Трампом.

Крім того, раніше письменник порадив послухати пісню української співачки Lama «Не кажу прощай». 

Зазначимо, що у 2018 році Стівен Кінг закликав звільнити українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно ув’язнили в росії.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост