Тарас Тополя розповів про зустріч з прихильниками «руского міра» в Харкові: «На дверній ручці російський герб»

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який від початку повномасштабної війни РФ проти України служить у теробороні, боронить нашу країну у Харкові.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

У себе на Facebook-сторінці Тополя поділився спостереженнями. За словами знаменитості, у Харкові живе достатньо людей, які є прихильниками  “руского міра”, пише ТСН

“Харків – це молоде по духу і ще досить проукраїнське місто. Люди освічені, багато студентів. Але все одно тут було і залишається дуже багато тих, хто чекає… того самого “руского міра”. Якщо ти йдеш Харковом, вітаєшся, а від тебе відвертають голову, або взагалі не дивляться в очі, знай – це воно. Часто буває, вдивляються в наші київські номери і потім між собою емоційно обговорюють це, не подобається”, – розповів Тополя.

Також артист поділився, як у місті Лозова Харківської області побачив на ручці будинку російський герб:

© facebook.com/taras.topolya
facebook.com/taras.topolya

“В Черкаській Лозовій ми зайшли у двір, де на дверній ручці був російський герб, а вдома повно літератури на тему. І це Харків! Коли ми кажемо про колективну вину “рускіх” у цій війні, чомусь забуваємо про наших домашніх”, – зазначив Тополя.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост