Вистачило нахабства: путін відправив привітання народу України з «Днем перемоги»

Кремлівський диктатор назвав “загальним обов’язком” не допустити “відродження нацизму”.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Президент російської федерації путін, чия армія вже третій місяць вбиває мирних українців, нищить міста, напередодні сакрального для кремля свята 9 травня звернувся до народу України з посланням, пише УНІАН

Як повідомляється на сайті кремля, у своєму зверненні вбивця українців висловився про необхідність “недопущення відродження нацизму”.

“Сьогодні загальний обов’язок – не допустити відродження нацизму, який приніс стільки страждань людям різних країн”, – йдеться в цинічному зверненні глави кремля, який веде активну криваву війну проти України.

путін розповів, як був зламаний нацизм в минулому, і зараз загальний обов’язок, – не дати йому відродитися і передавати наступним поколінням “правду” про війну і традиції “братньої дружби”.

“У посланні, адресованому ветеранам Великої Вітчизняної війни і громадянам України, президент Росії підкреслив неприпустимість реваншу ідейних спадкоємців тих, хто був повалений у Великій Вітчизняній війні”, – йдеться в посланні російського диктатора.

Для ватажків бойовиків псевдореспублік “ДНР” і “ЛНР” путін додав, що сьогодні вони нібито, як і їхні предки, займаються “звільненням” землі від “нацистської скверни”.

“Вітальні послання” глави кремля, крім України і окупованого Донбасу, відправили до Грузії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Киргизії, Узбекистану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост