В Ужгороді побували дружини двох президентів – Байдена та Зеленського. ВІДЕО

Про це повідомила Закарпатська ОВА

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

“Олена Зеленська зустрілася з дружиною Президента США Джилл Байден на Закарпатті. Разом вони відвідали школу в Ужгороді, де проживають вимушені переселенці. Станом на зараз перші леді покинули обласний центр”, – зазначено у повідомленні.

Дружини президентів побували у шостій школі, обмінялися теплими словами і поспілкувалися з переселенцями.

Таким чином Джилл Байден хотіла показати щиру підтримку Україні!

Відео тут

https://www.youtube.com/shorts/BO9TdDiF2s4?feature=share&fbclid=IwAR1JTpFrSRusAxyqfZFsz73fY-T6IYqfgKr1mIOFy_gMbzlfYwK_koyhQlw

За словами першої леді США, вона хотіла відвідати Україну саме 8 травня, коли світ відзначає День матері, повідомляє Радіо Свобода.

«Я подумала, що важливо показати українському народу, що ця війна має закінчитися, вона є брутальною і народ США підтримує народ України», – прокоментувала Байден.

Олена Зеленська подякувала їй за «хоробрий вчинок».

«Ми розуміємо, чого вартувало першій леді США приїхати сюди під час війни, коли воєнні дії тривають щодня, сирени повітряної тривоги лунають щодня, навіть сьогодні», – сказала вона.

Дружини президентів провели двосторонню зустріч за зачиненими дверима, яка тривала близько години, повідомляє пресслужба Білого дому. Потім вони долучилися до дітей, як робили листівки на День матері.

З міркувань безпеки Олена Зеленська не з’являлася на публіці від початку повномасштабного вторгнення Росії. У спілкуванні з журналістами вона розповідала, що протягом цього часу спілкувалася зі своїм чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським, тільки дистанційно.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост