Маск відреагував на погрози голови “Роскосмосу” і слова про “нацистів”

Засновник SpaceX Ілон Маск прокоментував погрози голови “Роскосмосу” Дмитра Рогозіна на свою адресу словами про смерть “за таємничих обставин”. 

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Джерело: Ілон Маск у Twitter, УП

Пряма мова Маска: “Рогозін надіслав це російським ЗМІ… Якщо я помру за таємничих обставин, було приємно вас знати”.

Деталі: Коментуючи слова голови “Роскосмосу” про “нацистський” батальйон українських захисників “Азов”, Маск зазначив, що “слово “нацист” означає не те, що він думає”.

Цьому передувало: 8 травня голова російської держкорпорації з космічної діяльності “Роскосмос” Дмитро Рогозін  пригрозив засновнику компанії SpaceX Ілону Маску відповідальністю за допомогу Україні обладнанням супутникового інтернету “Starlink”. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост