росія все ще планує захопити Київ і створити нове державне утворення – Генштаб

росія не відмовилася від планів щодо окупації Києва. Вона як і раніше планує захопити місто, інсценувати вибори, щоб привести до влади прокремлівські сили, створити нове державне формування і включити його до свого складу.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про це на нещодавньому брифінгу розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

За його словами, першими кроками у ймовірному ланцюжку подальших дій росії стануть спроби взяти під контроль Одеську, Миколаївську і частково Запорізьку області. Далі рф планує створити сухопутний коридор з Придністровським регіоном Молдови і окупувати центральну частину України.

Після цього в теоретичній послідовності дій рф йде: “Оволодіння Києвом, Інсценування перевиборів в законодавчі та виконавчі органи влади з проведенням до влади проросійських сил, створення нового державного утворення і включення його до складу росії”.

Громов підкреслив, що таким чином ворог спробує домогтися своєї стратегічної мети. Однак, за словами заступника начальника, “це їхні думки”, на які “є наша протидія”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост