Президент Німеччини Штайнмаєр заговорив про бажання приїхати в Україну

Штайнмаєр сказав, що радий, що дипломатичні непорозуміння між Німеччиною та Україною вирішені.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що хотів би приїхати в Україну, але у короткостроковій перспективі такий візит поки не планується.

Про це він сказав в інтерв’ю MDR, пише УНІАН

На питання про те, чи хоче він поїхати в Україну, Штайнмаєр відповів, що радий, що дипломатичні непорозуміння між Німеччиною та Україною вирішені.

Цьому, за його словами, також сприяли візити спікера Бундестагу Бербель Бас та міністра закордонних справ країни Анналени Бербок, а також відновлення роботи посольства Німеччини в Україні.

“Це сигнали, які надійшли до Києва. Тому зараз має бути прийняте рішення, хто й коли буде робити візит. Блокади більше немає” – сказав Штайнмаєр.

“Я не маю жодних конкретних планів подорожей у дуже короткій перспективі. Але я припускаю, що з паном Зеленським я зустрінуся” – додав він.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост