Голови бюджетної та «майнової» комісії Закарпатської облради повідомили про складання повноважень

Напередодні 6 сесії Закарпатської облради VIII скликання депутат Іван Чубирко у соцмережі написав, що останній раз  провів засідання бюджетної комісії у статусі голови.

Читай тільки перевірені новини на сайті zakarpatpost.net

Він також повідомив, що написав заяву на звільнення, подякував колегам за роботу і попросив проголосувати за його відставку. Це Іван Чубірко підтвердив і у ході сесії.

Сьогодні ж про складання повноважень постійної комісії з питань регіонального розвитку, комунального майна та приватизації оголосив її голова — депутат Віктор Русин.

Новим головою постійної комісії Закарпатської облради з питань бюджету обрано депутата від фракції “Слуга Народу” Наталію Штефуцу, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної ради.

Також із останніх новин, у Закарпатській обласній раді припинила існування фракція “Опозиційної платформи – за життя”. Відповідне звернення до голови облради надійшло за підписом усіх шести депутатів облради, які входили до фракції “Опозиційна платформа За життя”.

У Закарпатській обласній раді припинила існування фракція “Команда Андрія Балоги”.

Натомість створено розширену фракцію політичної партії “За майбутнє”, до якої увійшли депутати фракції “Команда андрія Балоги”

Закарпатпост