Єдність українців та поляків не зможе зламати навіть “журі на Євробаченні”

Як жартома зауважив Володимир Зеленський під час виступу польського лідера Анджея Дуди, єдність українців та поляків не зможе зламати навіть “журі на Євробаченні”

Читай тільки перевірені новини на сайті zakarpatpost.net

Президент Польщі Анджей Дуда став першим світовим лідером, який виступив у сесійному залі Верховної Ради України після повномасштабного російського вторгнення. Під час його промови. сьогодні, 22 травня, президент України Володимир Зеленський жартома згадав про нещодавні результати голосування українського журі на Євробаченні, які викликали скандал, пише  Lviv.Media

Пряму трансляцію виступу вів на своїй офіційній сторінці у Facebook народний депутат Олексій Гончаренко.

“Ніхто не може порушити нашу єдність, ні ворожі політики, ні іноземні агенти, ні журі на Євробаченні”, – заявив Володимир Зеленський, жартома натякаючи на скандал з оцінками від українського журі представнику Польщі на пісенному конкурсі “Євробачення”

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост