Війна триватиме до зими. Чому так думають в ГУР?

Інформацію оприлюднило Головне управління розвідки.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

▪️ “Радіо Свобода” опублікувала інтерв’ю з представником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадимом Скібіцьким.

▪️ В розмові з журналісткою Анжелікою Руденко представник воєнної розвідки України повідомив, що кремлівський диктатор не хоче здавати свої позиції і відмовлятися від планів, тому, за прогнозами аналітиків, війна буде довготривалою.

▪️ Вадим Скібіцький також заявив, що з травня на Херсонщині російська армія будує кілька ліній оборони, мінує мости і дороги. Росія вже використала 60% запасів високоточної зброї. Запаси вичерпуються, тому дістали старі радянські боєприпаси. Після знищення крейсера “Москва” і ВДК “Саратов” російські кораблі не підходять близько до українських берегів.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост