Переселенка з Харкова створила в Ужгороді патріотичний мурал. ВІДЕО

Марія переїхала на Закарпаття з Харкова в середині березня і знайшла прихисток в Ужгороді. Кілька днів тому художниця створила патріотичний мурал. Над ескізом працювали студенти-айтівці Ужгородського національного університету. Обравши найкращий варіант, Марія приступила до роботи, і через 4 дні стіну «Академії спортивного виховання» прикрасив патріотичний малюнок.

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Серед трьох запропонованих ескізів обрали той, який найкраще підходить для спортивної локації. На фоні синьо-жовтого прапору зображені спортсмени, боксер та гімнастка. Такий малюнок не тільки піднімає бойовий дух українцям, а й пропагує здоровий спосіб життя.

В подальшому планують створити ще один мурал, поєднавши спортивну та патріотичну тематику.

Більше – у сюжеті М-студіо.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост