На Закарпатті відновили виробництво автомобілів

Вже з 10 червня завод “Єврокар” в с. Соломоново Закарпатської області відновив великовузлове збирання (SKD) автомобілів SKODA, яке було призупинене з початком військової агресії РФ в Україні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Skoda AUTO відновлює постачання автомобілів SKODA до України у форматі SKD. Першу партію – 80 моделей кросоверів KODIAQ та KAROQ вже відвантажили і з 10 червня завод відновлює роботу”, – йдеться у повідомленні на сторінці компанії у Facebook.

У компанії зазначають, що зростання обсягів виробництва безпосередньо залежатиме від розвитку війни в Україні. Вільні приміщення заводу, як і раніше, слугуватимуть центром проживання переселенців.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост